Fundația Comunitară Oradea invită ONG-urile și grupurile de inițiativă din Bihor să înscrie proiecte la Swimathon Oradea 2024. Înscrierile se pot face până pe 31 martie, iar competiția caritabilă va avea loc pe 15 iunie, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”.

 

Swimathon Oradea ajunge anul acesta la a XII-a ediție, iar organizatorul Fundația Comunitară Oradea a lansat apelul de înscriere de proiecte sau cauze. Swimathon Oradea este un eveniment caritabil prin care organizațiile, grupurile de inițiativă și persoanele fizice (doar dacă înscriu un caz medical) se angrenează în campanii de strângere de fonduri pentru a obține finanțările necesare realizării unor proiecte sau susținerii unor cauze. Swimathon Oradea a reușit să strângă în cele 11 ediții organizate mai bine de 1.9 milioane de lei din donații individuale și sponsorizări ale companiilor și firmelor care au ales să se implice.

Cei care își doresc să înscrie un proiect sau o cauză la Swimathon Oradea trebuie să consulte Ghidul de Finanțare și Calendarul Swimathon Oradea, să participe la minim două consultări online cu echipa Fundației Comunitare Oradea, organizate de ONG cu scopul de a rafina proiectele care urmează să fie înscrise și să își înscrie proiectul la Swimathon Oradea 2024 până pe 31 martie pe swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/swimathon.

Un juriu format din membrii board-ului Fundației Comunitare Oradea va face selecția proiectelor și va decide care sunt cele pentru care se vor face valuri de bine la Swimathon Oradea 2024. Competiția caritabilă va avea loc în 15 iunie 2024, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”.

Mai multe informații despre Swimathon Oradea și despre mecanismul de desfășurare a evenimentului caritabil se găsesc pe swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro și pe pagina Facebook a evenimentului.