În această toamnă, Termoficare Oradea, la propunerea Direcţiei de Asistenţă Socială Oradea, s-a decis să extindă sfera activităților de voluntariat în care se implică și să își facă debutul în activități cu caracter social.

Angajații Termoficării și-au dorit ca, de această dată, să „planteze” zâmbete pe fețele copiilor de la Creșa nr. 14, situată pe str. Iuliu Maniu din Oradea. Astfel, angajații Termoficării Oradea SA au amenajat un loc de joacă pentru copii în curtea creșei, unde aceștia să își poată petrece timpul jucându-se în aer liber.

În vederea amenajării spațiului s-au achiziționat tobogane, leagăne și căsuțe de lemn, pentru a asigura o diversitate de activități de recreere pentru copii, iar pentru siguranța acestora s-a pus un covor de 120 mp de plăci din cauciuc, astfel încât aceştia să se poată juca în voie, fără a prezenta vreun pericol de accidentare.

„Considerăm că și prin activități de această natură conlucrăm spre îndeplinirea scopului societății noastre: Dezvoltare durabilă. Grijă pentru viitor. Ne propunem o implicare mai activă în activități de voluntariat și vrem să „plantăm” cât mai multe zâmbete prin acțiunile noastre!”, a declarat Stănel Necula, directorul Termoficare Oradea.

Mai mult, pe lângă preocuparea permanentă pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor furnizate, Termoficare Oradea își propune să continue acest tip de activități și pe viitor, pentru ca, în acest fel, să contribuie la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor orașului Oradea, nu doar prin activități de plantare a arborilor, cu care deja ne-am obișnuit, ci și prin activități cu caracter social.

Directorul DAS Oradea, Arina Moş, salută debutul colegilor de la Termoficare Oradea în acţiuni sociale şi le mulţumeşte pentru amenajarea locului de joacă exterior atât de important în dezvoltarea armonioasă a copiilor.