O nouă ediție a proiectului „Oradea donează o pâine” va avea loc miercuri, 20 noiembrie, între orele 15.00 – 17.00, în cinci puncte din Oradea.

„Vă anunțăm cu bucurie că ediția a XI a proiectului Oradea donează o pâine se apropie. Evenimentul va avea loc în 20 noiembrie, între orele 15.00-17.00, în aceleași patru puncte fixe din Oradea: Bisericuță Nufărul, Oradea Plaza, Piața Decebal și Piața Rogerius. Avem, de asemenea, pentru această lună, un nou punct de distribuție care se adresează locuitorilor din zona Ioșia, acesta va fi: Ștrand Ioșia Nord (stația de autobuz)”, anunță reprezentanții „Oradea donează o pâine”.

Proiectul se rezumă la două categorii de oameni: cei care din puținul lor doresc să ofere o pâine, ducând-o în punctele de distribuție anunțate de organizatori, și cei aflați în nevoie, care pot să-și ia o pâine din cutia amplasată.

„În fiecare ediție întâlnim și împărtășim momente îmbinate de bucurie și tristețe. Le suntem recunoscători și le mulțumim tuturor celor care, din puținul lor, oferă o pâine, acest minim existențial. Sunt oameni care nu așteaptă nimic în schimb. De multe ori, în viața de zi cu zi, noi, oamenii, în natura noastră, suntem tentați să așteptăm o răsplată la binele făcut. Personal, țin să felicit fiecare persoană implicată în proiect, vreau să menționez că activitatea pe care o desfășurăm nu este una ușoară. Se depune o muncă fantastică, lună de lună, iar prin ajutorul lor, suntem, azi, aici și acum. În curând, ne vom bucura împreună de un an de existență”, menționează Alex Petricaș, organizator al evenimentului.

„Ne dorim ca și acest proiect să devină un eveniment de referință pentru comunitatea orădeană și să numărăm pentru ediția următoare mai multe cereri de înscriere în acest grup a unor tineri sau mai puțin tineri adunați să facă bine. În numele acestora vă mulțumesc!”, conchide Alex Petricaș.