Mădălin Carțiș, coodonatorul acțiunilor umanitare „Alături de semenii noștri”, a inițiat un nou proiect social care se adresează, de această dată, copiilor nevoiași. 

„Începem proiectul ,,Trimite un copil sărac la școală, deoarece un copil fără educație, poate să devină un potențial infractor în viitor”, anunță Mădălin Carțiș. Potrivit acestuia, proiectul se adresează copiilor nevoiași, care nu își permit să își cumpere un ghiozdan la început de an școlar.

„Prin acest proiect, ne dorim să ajutăm cât mai mulți copii să aibă un ghiozdan echipat, pe când începe școala, în 9 septembrie. Așadar, dacă ai acasă un ghiozdan de care copilul tău nu mai are nevoie, și poți să îl dotezi cu cele necesare, te rog să ne scrii sau, dacă poți, să ne ajuți să cumpărăm unul nou”, mai transmite inițiatorul acțiunilor umanitare „Alături de semenii noștri”.

Persoanele care au posibilități financiare și doresc să se implice în acest proiect pot face donații în contul bancar RO59INGB0000999912531085, cu mențiunea GHIOZDAN!