Începând cu data de 1 februarie, Casa de Pensii Bihor primeşte cereri pentru bilete de tratament în staţiunile Casei Naţionale de Pensii.

Printr-un comunicat de presă transmis miercuri, Casa Judeţeană de Pensii Bihor îi anunță pe cei interesaţi că, începând cu data de 1 februarie 2021, se pot depune cereri pentru obţinerea unui bilet de tratament în următoarele unităţi de tratament şi recuperare a capacitaţii de muncă aflate în proprietatea Casei Naţionale de Pensii Publice: Amara, Bala, Bizușa, Buziaș, Covasna, Geoagiu, Lacul Sărat, Moneasa, Nicolina, Olănești, Pucioasa, Monteoru și 1 Mai.

Cererile tip vor fi însoţite de câteva documente justificative, după cum urmează: pensionari - copia actului de identitate; persoane beneficiare ale Legii 448/2006 - copia actului de identitate, copia certificatului de încadrare în grad de handicap şi a programului de recuperare (în situaţia în care handicapul nu este permanent); beneficiari ai Legii 189/2000 - copia actului de identitate, copie Hotărâre Legea189/2000; beneficiari ai Decretului Lege 118/1990 - copia actului de identitate, copie Hotărâre Decret Lege 118/1990; veterani de război – copia actului de identitate, copie legitimaţie; pentru asiguraţi - (persoane fizice care obțin venituri salariale sau din activități independente asimilate salariilor) - copia actului de identitate; șomeri– copia actului de identitate.

Cererile pot fi preluate de la sediul Casei Judeţene de Pensii Bihor sau de pe site-ul instituţiei  www.cjpensiibihor.ro la secțiunea ,,bilete de tratament”.

Cererile se pot depune personal: la sediul instituției -  ghișeul nr.5, zilnic, în intervalul orar 8.00-12.00; în cutia poștală amenajată special la sediul instituției – str. Dunărea nr.6; prin poștă, la următoarea adresă: Casa Județeană de Pensii Bihor, str. Dunărea nr.6, cod poștal 410027, Oradea, județul Bihor.