Stadion: Luncasprie

Marcatori: Mario Junc, 4, 6, 40, Ionuț Oncică 25

Cartonașe galbene: Dume / Chiș, L. Junc

Vulturul: Ban – Dume, Dărăban, Ianc (46 Vaida), Gliția, Popuș, Țap, Florea, Covaciu, Blaga, Berindei. Antrenor: Ioan Herman.

CSO: Ștef – Gheban (63 Ienciu), Bila, Chiș, Gruie (55 Mândru), Clepcea, G. Bogdan (55 Nistor), L. Junc, Pădurean, Oncică (63 Grosu), M. Junc (55 Raț).

Antrenori: Voicu Popa și Sandu Balaj.

Arbitri: Cristian Bologan, la centru – Andrei Laza și Marius Chereji, asistenți.

Observator AJF: Gheorghe Rusu (Șuncuiuș).

 

Startul fulminant al șteienilor, în deplasarea de la Luncasprie, s-a dovedit a fi hotărâtor în economia ulterioară a unui joc câștigat la o diferență categorică în fața unui adversar uluit de forța partenerului de întrecere.

Doar câteva secunde au trecut de la startul meciului și prima ocazie a și apărut în careul gazdelor, mingea fiind respinsă în corner, pentru ca presiunea să fie din ce în ce mai accentuată, iar expresia uzuală din fotbal că „golul plutește în aer”, a fost confirmată după o pasă precisă a lui Oncică, fructificată promt de Mario Junc (4), 0-1. Au mai trecut doar 120 de secunde până când plasa gazdelor a fost din nou „deranjată”, 0-2, în urma unei execuții de mare finețe a unui adevărat purtător de număr 9, ominprezentul Mario Junc (6). Scorul putea lua proporții, însă Ban a avut un reflex formidabil respingând din vinclu mingea „tăiată” de George Bogdan (9) din lovitură de colț. După această reușită, portarul gazdelor a făcut un cadou oaspeților, nerefuzat de Ionuț Oncică (25), iar scorul a luat proporții, 0-3, dar a și „turnat plumb” în ghetele amifitrionilor, dacă mai era nevoie de așa ceva în urma unui debut de meci fără nici o speranță într-un rezultat pozitiv. Prima incursiune în careul oaspeților a fost pe final de repriză când Ianc (37) a solicitat lovitură de pedeapsă, nici vorbă, după care Blaga (39) să șuteze mult pe lângă bară. Mario Junc (40) a reușit tripla, fixând scorul final al partidei, 0-4, pentru că în partea a doua ritmul a fost unul mai lent, iar concentrarea a lipsit cu desăvârșire. De fapt, a doua repriză a fost, cu mici excepții, una săracă în ocazii de gol, în care G. Bogdan (51) a fost autorul unei lovituri libere la care Ban s-a evidențiat, iar finalul de meci să fie un pic mai interesant prin execuția „vicleană” a lui Grosu (79) din lovitură liberă, în timp ce Raț (83) a luat la țintă bara laterală, pentru ca Vaida (85) să șuteze în diagonală, mingea „mușcând” din bara transversală. Astfel, șteienii au obținut a doua victorie consecutivă în play-aut, în timp ce dobreștenii încă nu au prins „gustul” punctelor.