Bihoreanul Adrian Maxim a încheiat învingător duelul din gala Prometheus, organizată joi seara în Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca. Maxim (32 de ani) l-a învins pe sibianul Ionuț Popa „Șacalul” (22 de ani) la categoria 65 kg.

 

Cum după trei reprize scorul era egal, pentru desemnarea câștigătorului, a mai avut loc una suplimentară, la finalul căreia luptătorul bihorean a fost declarat învingător. Adrian Maxim s-a pregătit în ultima perioadă la Respect Gym Aninoasa cu antrenorul Alin Panainte.

„M-am bucurat încă o dată că am avut ocazia de a urca din nou în ring, asta datorită promoției Prometheus, care încă de la prima ediție a venit cu lupte interesante, dând dovadă de profesionalism. Le sunt recunoscător tuturor celor care m-au încurajat, atât înainte de luptă, cât și în timpul acesteia. Felicitările nu le iau atât de tare ca importanță, pe cât încurajările și vă mulțumesc pentru asta! Din doi, unul trebuie sa câștige, este vorba de sport. Important e să nu ne accidentăm, să mergem mai departe, indiferent de decizie. Să rămânem oameni. Frustrați, cârcotași și oamenii răi care să te vrea jos vor exista mereu. Eu îmi felicit adversarul și îi urez mult succes pe mai departe. Mulțumesc pentru sprijin Agroind Cauaceu, Spielmann Complex, Karcher Center Amovi Serv și Dezmembrări EconomyCars”, a menționat Adrian Maxim pe pagina sa de socializare.