Eşecul total neaşteptat, mai ales prin prisma scorului înregistrat, pe care handbaliştii orădeni l-au suferit în runda precedentă, poate fi uitat repede, câtă vreme în etapa de mâine, de la ora 12.00, aceştia vor înfrunta, în deplasare, una dintre cele trei echipe modeste ale campionatului Seriei C din Divizia A.

Cu două absenţe importante din echipa de bază, Munteanu şi Mateaş, CSM Oradea a pierdut neaşteptat în runda precedentă atunci când CSM Reşiţa s-a impus 38-29 (16-13) pe propriul teren în derby-ul campionatului. Înfrângerea a survenit după 9 succese consecutive în care bihorenii şi-au surclasat practic fiecare adversar, înclusiv pe CSM Reşiţa (34-27), demonstrând că este cea mai puternică echipă din serie. Foarte probabil autosuficienţa şi cele două absenţe au fost principale cauze ale acestui eşec, totuşi, unul destul de usturăror, chiar dacă vorbim despre un duel între primele două clasate. Duşul rece făcut în oraşul de pe Valea Domanului cu siguranţă le va fi de folos orădenilor în perspectivă. Prima apariţie a acestora după „scurtcircuitul” de la Reşiţa va avea loc mâine pe terenul unei echipe pe care în partida tur a învins-o la 33 de goluri diferenţă (51-18). AHC Drobeta face parte din plutonul ultimelor trei clasate, formaţii care au strâns maxim 7 puncte din 30 posibile până în acest moment. Gazdele partidei de mâine ocupă locul al 6-lea având la activ 2 victorii, un egal şi 7 înfrângeri. În runda precedentă, AHC Drobeta a pierdut categoric (49-21) deplasarea de la „satelitul” Politehnicii Timişoara, fiind de departe cea mai slabă echipă a campionatului în ceea ce priveşte golaverajul (261-364). Oradea, în schimb, este lider detaşat al întrecerii având 27 de puncte după 9 succese şi un eşec contabilizate în 10 etape.

Celelalte jocuri ale etapei a 11-a sunt: Universitatea Craiova - CSU Poli Timişoara şi CSU Târgu Jiu - SCM Poli Timişoara II. Partida Unirea Sânnicolau Mare - CSM Reşiţa s-a disputat ieri, după închiderea ediţiei.