AJF Bihor oferă cluburilor și echipelor afiliate din întreg județul Bihor seturi plase pentru porți de fotbal și fanioane pentru colțurile terenurilor de joc cu suporți, în urma unui proiect declarat eligibil de către Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte Bihor.

Perioada precompetițională în fotbalul județean aduce vești bune membrilor afiliați AJF Bihor. Un nou proiect, care a fost declarat eligibil de către DDIP Bihor, va aduce în posesia echipelor de fotbal un set de plase porți și fanioane pentru colțurile terenului de joc cu suporți, precum și 6 ID card/echipă, pentru identificarea componenților băncilor tehnice. Acest proiect vine în continuarea celor implementate în anii anteriori care s-au concretizat prin achiziționarea de mingi de fotbal, materiale medicale, ori prin derularea unor cursuri de perfecționare pentru antrenori/arbitri sau prin degrevarea de cheltuieli a echipelor de juniori pentru baremele de arbitraj și observare. „Suntem bucuroși pentru reuşita acestui proiect. Campionatele vor începe cu baze sportive dotate cu materiale sportive noi, iar în acest sens îi așteptăm pe reprezentanții echipelor să vină la sediul AJF pentru a le ridica. Vă readuc aminte că la sfârșitul lunii august, cu sprijinul DJST Bihor, vom organiza un puternic turneu juvenil, denumit Summer Cup, la care vor fi prezenți reprezentanți ai FRF printre care și foști componenţi ai Generației de Aur”, a declarat Radu Bitea, preşedintele AJF Bihor.

Campionat de fotbal pentru veterani

Într-o altă ordine de idei, AJF Bihor urmează să organizeze, în premieră, un campionat de fotbal pentru jucătorii trecuţi de 40 de ani printre care se vor regăsi şi foste glorii ale fotbalului orădean şi nu numai. Meciurile se vor desfășura pe teren dimensiuni normale, având două reprize a câte 35 minute, în sistem tur-retur, cu pauză de trei săptămâni între tur și retur. Acest turneu se adresează persoanelor peste 40 de ani, în componența echipei putând fi și doi jucători peste 35 de ani. Detalii suplimentare și înscrieri, informații privind regulamentul, la sediul AJF Bihor sau la telefon 0745.944.583.