Echipele de Liga a III-a CSC Sânmartin şi Minaur Baia Mare s-au întâlnit în Ungaria într-un meci de verificare. Cele două colege din seria a 5-a au încheiat la egalitate (1-1) partida disputată la Fuzesgyarmat.

Ambele goluri au fost marcate pe parcursul primei reprize. Ocupanta locului 2, care în această iarnă a avut o campanie de transferuri fulminnată cu gândul de a recupera diferenţa de patru puncte faţă de liderul ACSFC Recea,  a găsit mai repede calea spre gol, dintr-un penalty transformat de experimentatul Cristian Bud (27). Până la pauză, CSC a reuşit să egaleze prin golgeterul Sergiu Pop (40).

Antrenorul Cosmin Bodea a început meciul cu Barabaş - Pop Florin, Salif Nogo, Pintea Alex, Lupșe David - Filip Emanuel, Habakuk Cyrus, Sorian Alex, Ban Ionuț - Roșu Constantin, Sergiu Pop. În repriză secundă, tehnicianul bihorean a rulat tot lotul avut la dispoziție. În primul "11" a apărut în premieră Emanuel Filip, provenit de la echipa secundă, fratele mai cunoscutului Steliano Filip (ex-Dinamo, ex-Hajduk Split, ex-Viitorul Constanţa).