Modificare în programul următoarelor două jocuri de verificare ale FC Bihor din perioada imediat următoare. Sâmbătă, de la ora 16.00, pe terenul sinteric al Bazei Sportive Transilvania Academy, situată lângă DN 79 la intersecţia cu drumul spre Livada, FC Bihor nu va mai întâlni Metropolitan Işalniţa, locul 2 în Liga a IV-a Dolj, ci CSM Lugoj, liderul Ligii a IV-a Timiș.

Echipa din judeţul Dolj a informat conducerea clubului orădean că se află în imposibilitatea de a mai disputa acest meci din cauza unor probleme de efectiv, survenite în urma unor afecțiuni medicale.

Marți, 6 februarie, când era programat jocul cu lugojenii, FC Bihor va juca, tot de la ora 16.00, cu CS Oșorhei, la Baza Tineretului.

”Roş-albaştri” au disputat până acum două meciuri de verificare, pe teren neutru, cu două echipe de liga secundă, Unirea Dej (1-2) şi Corvinul Hunedoara (0-2).

Celelalte echipe bihorene din Liga a III-a susţin și ele sâmbătă meciuri de verificare pe plan local în compania unor adversari din eşalonul patru.

Crişul Sântandrei şi Lotus Băile Felix  vor juca de la ora 12.00 împotriva unor adversari din play-off-ul campionatului din Bihor. Crişul va evolua la Nojorid contra CS Oşorhei în primul joc amical de la reluarea pregătirilor, iar Lotus va înfrunta la Tileagd, echipa locală Foresta.

Tot sâmbătă mai sunt programate două amicale. De la ora 11.00, Transilvania Academy Oradea va juca la baza proprie cu CS Beliu, locul 7 în Liga a IV-a Arad, iar Universitatea Oradea și CS Bihorul Beiuș se vor duela de la ora 13.30 pe terenul sintetic de la Baza Tineretului.