Conducerea Club Atletic Oradea a legitimat cel de-al treilea jucător de la Viitorul Borş, campioana Bihorului, echipă care a decis subit să se retragă din campionatul Ligii a IV-a. Ultima noutate din lotul alb-verzilor este mijlocaşul ofensiv Sebastian Zadori.

„Plecat în lumea fotbalului de la echipa comunei natale, Cetatea Biharia, Sebi a ajuns ulterior să facă furori inclusiv în Ungaria pentru echipe precum Tiszaújváros sau Füzesgyarmat. A evoluat în Liga a III-a pentru CSC Sânmartin, iar la nivelul Ligii a IV-a a fost mereu decisiv, fie că a evoluat pentru FC Hidișel, CS Diosig sau Viitorul Borș, cucerind cu toate trei titlul județean. Axul central care a făcut furori în culorile Viitorului Borș nu ar fi fost cu siguranță complet fără el, liderul din teren, jucătorul care poate fi deopotrivă fantezist, cinic și vizionar. Sebi Zadori este un model și un exemplu pentru orice sportiv, iar pentru noi este o onoare să îmbrace tricoul alb-verde al Clubului Atletic din Oradea”, transmit cei de la CAO prin intermediul paginii lor de socializare.

Sebastian Zadori s-a născut la data de 22 noiembrie 1991 în localitatea Biharia. Poziţia din teren pe care este obişnuit să evolueze este cea de mijlocaş ofensiv. În cariera sa, Sebi Zadori a evoluat pentru echipele Cetatea Biharia, Tiszaújváros, Gyula, CSC Sânmartin, FC Hidișel, CS Diosig, Füzesgyarmat şi Viitorul Borș. Jucătorul are în palmares trei titluri de campion al judeţului Bihor, în anii 2016, 2017 şi 2022.