O echipă de Liga a III-a, Luceafărul Oradea, şi una cu aspiraţii la acest eşalon, CAO 1910 Oradea, au fost protagonistele unui meci amical. Jocul  disputat pe terenul II al Bazei Sportive Luceafărul din Sânmartin s-a incheiat nedecis (1-1).

Partida a fost una de angajament, dar fără multe faze de poartă, cu jucătorii ambelor echipe foarte determinaţi şi dornici să demonstreze antrenorilor că merită un loc de titular.

Abia în a doua jumătate a primei părţi au apărut şi situaţiile de poartă, create de "luceferi". Dacă Mintaş (26) a trimis cu capul pe lângă din 8 metri, iar V.Costea (30) a ratat singur cu portarul, Gunie (40) a fost mai precis deviind mingea în plasă dintr-o lovitură liberă executată de Papp (1-0).

Pe fondul numeroaselor schimbări în cele două garnituri, calitatea jocului a avut de suferit, mai ales în plan ofensiv. Totuşi, spre final, liderul Ligii a IV-a a fost mai insistent şi chiar a reuşit să egaleze prin Darius Costea, care a trimis pe lângă Filip în plasă, din 10 metri (1-1).

În această săptămână, CAO va disputa două jocuri de verificare, miercuri, pe teren propriu, cu Sportul Şimleu, locul 1 în Liga a IV-a Sălaj şi sâmbătă, în deplasare, cu Fuzesgyarmat, liderul uneia dintre seriile Ligii a III-a din Ungaria.

Luceafărul: Răileanu (46 D. Filip) – Fl. Drăgan, Mintaș (60 Imbrea), D. Pop (62 Ștef), Papp (60 Roș), Gunie (60 Bocra), Parnău, Humadi (46 Gheban), V. Costea (60 Tămaș), Maxin (60 Tirla), Lăsconi (46 Talpoș). Antrenori: Ciprian Dianu, Roland Novak și Ioan Pap-Deac.

CAO: Debre (53 Ghețe) – Copil (65 Man), D. Stan (62 Tenche), Panti, D. Jurcă (60 Ioviță), A. Iacob (46 D. Costea), Haș (62 Dobrescu), Letan (60 R. Ardelean), Sg. Ciocan (65 Balog), Al. Lezeu (60 Blăgea), M. Hosu (60 B. Jeler). Antrenori: Florin Farcaș, Dorin Mihuț și Vlad Ghețe.

Arbitri: Florin Marcu – la centru; Bogdan Gireadă și Marius Matica.