ACS CAO 1910 Oradea joacă sâmbătă un nou meci amical. De la ora 11.00, echipa orădeană joacă în deplasare cu Crişul Chişineu Criş, prima clasată în Liga a III-a, Seria 8.

Un test bun pentru formaţia antrenată de Florin Farcaş în faţa unui adversar cu pretenţii de promovare în eşalonul secund, la care activează de multă vreme doi jucători bihoreni, Nicolae Modan şi Florin Teşedan. Din toamna anului trecut, manager la echipa din Chişineu Criş este orădeanul Viorel Vancea, fostul mijlocaş al FC Bihor, UTA sau Universitatea Craiova. Împotriva arădenilor nu vor juca S. Ciocan, Lazăr, accidentaţi de mai multă vreme, şi juniorul Luca Popa, care acuză şi el probleme medicale după stagiul de pregătire efectuat cu selecţionata Under 16.

Până la reluarea returului, CAO mai are perfectate alte trei jocuri de verificare. Miercuri, de la ora 15.00, va întâlni CS Ineu (Liga IV), pe terenul sintetic de la Salonta; în 27 februare va evolua, în deplasare, împotriva echipei Şoimii Lipova, locul 2 în Liga III, Seria 8; iar pe 6 martie se va confrunta cu Olimpia Satu Mare (Liga IV).