Asemenea celorlate două echipe bihorene care activează la nivelul Ligii a III-a, CSC Sânmartin a disputat la sfârșitul săptămânii trecute un important amical, pierdut cu 2-1 (2-0) în compania colegei de serie, Minaur Baia Mare, formație cu mari gânduri de promovare.

Jocul s-a desfășurat pe terenul cu iarbă din Cordău și le-a prilejuit mamarmureșenilor (locul 2, la 4 puncte de liderul SCM Zalău) să își ia revanșa după eșecul suferit în campionat (4-2) pe noua arenă din Sânmartin. Prin aducerea pe banca tehnică a cunoscutului Vasile Miriuță, cel care a fost convins de sustenabilitatea proiectului chiar de către primarul orașului Baia Mare, Minaur își anunță în mod evident intenția clară de a promova în eșalonul al doilea. Cei doi tehnicieni au convenit ca prima repriză să dureze 65 de minute, iar cea de-a doua, 25 de minute. Cu un lot de jucători în care se regăsesc câteva nume noi aduse de noul antrenor, Minaur s-a dovedit a fi mai puternică decât echipa pregătită de către Cosmin Bodea. Unul dintre golurile băimărenilor a fost marcat de către Vasile Pop, jucător care în trecut a jucat pentru Luceafărul Oradea, în Liga a II-a. Celelate două goluri au fost înscrise de Alexandru Pop, pentru Minaur, și Alex Sorian, pentru CSC Sânmartin.

CSC Sânmartin: Barabaș - Dardai, Pintea, D. Lupșe, M. Arsene, Sfârlea, M. Popa, Tiponuț, I. Ban, Al. Sorian, Fl. Pop. Au mai jucat Beke - R. Baciu, Andraș, Nogo, Ember și R. Pop.

Antrenor: Cosmin Bodea.

Minaur Baia Mare: Gudea - Al. Core, A. Tînc, B. Matei, M. Donca, P. Nistor, V. Pop, Cr. Paul, Ofrim, B. Melinte, Al. Pop. Repriza a doua: K. Fila (Juhasz) -Berindea, D. Matei, C. Duruș, V. Giurgiu, A. Hațiegan, R. Lupu, Kr. Szekely, B. Minteuan, D. Szep și I. Măhălean.

Antrenor: Vasile Miriuță.