Din înaltul tribunei parcă s-a văzut un alt meci față de ceea ce a observat de la nivelul ierbii Gustavo Aragolaza, directorul tehnic al orădenilor. Acesta consideră că echipa pe care o pregătește a avut o evoluție bună și că doar golul a fost cel care a lipsit...

„Cred că am făcut un meci bun, doar în prima repriză am pierdut puţin jocul de sub control. Ne-a lipsit golul şi ultima pasă. Îmi pare rău că nu am câştigat primul meci, dar băieţii au depus un efort considerabil, chiar şi clubul s-a organizat bine să avem toate condiţiile la primul meci. Singura supărare a mea este că nu am reuşit să dăm gol. Mi-aş fi dorit să facem cadou o victorie publicului nostru, dar acum avem obligaţia de a face un meci bun în deplasare în etapa viitoare”, a declarat, după finalul jocului, directorul tehnic al echipei orădene, Gustavo Aragolaza.

 

„Ocazia meciului am avut-o noi”

În schimb tehnicianul oaspeților a fost mult mai realist. Acesta a anticipat bine jocul advers reușind să îi blocheze pe orădeni și să creeze pericol pe contraatac. La o asemenea acțiune s-a creat și cea mai mare ocazie a meciului. „Am întâlnit o echipă bună, cu jucători cu experienţă. Ştiam că dacă stăm foarte bine în teren şi avem o agresivitate bună şi nu îi lăsăm să îşi creeze ocazii, nu o să avem probleme, lucru care s-a şi întâmplat, chiar dacă nu am avut aşa o posesie. Nici nu îmi doream lucrul acesta. Cred că i-am prins de câteva ori pe contre şi consider că ocazia meciului am avut-o noi”, a precizat, la rândul său, Călin Cojocaru, antrenorul echipei oaspete.