Un trofeu foarte disputat de toate cluburile de tir cu arcul din România, Cupa Casei Regale, a adunat la linia de tragere aproape 120 de sportivi. Clubul Sportiv „Redpoint” Oradea a participat cu trei trăgători, care au adus acasă, fiecare, câte o medalie de argint. Premianţii au fost răsplătiţi cu diplome şi trofee de către Alteţa Sa Regală Principesa Sofia.

Desfăşurată în acest weekend, la Predeal, Cupa Casei Regale la tir cu arcul a reunit la start circa 120 de sportivi, de la 22 de cluburi din toată ţara. Concursul a fost unul dificil, datorită nivelului ridicat de pregătire al majorităţii sportivilor. Cei trei arcaşi ai C.S. Redpoint au obţinut câte o medalie de argint fiecare. Astfel, la compound, Alexandra Oanea a tras cel mai bun rezultat ai ei de până acum, 622 de puncte, situîndu-se pe locul 2, după prima clasată Erdely Stana (SCM Deva), iar Sergiu Pallag 631 de puncte. La divizia de olimpic, Lucian Suciu a reuşit să-l egaleze în finală pe Cosmin Frai (CSM Iaşi), fiind învins doar la ultima săgeată şi urcând pe podium pe locul II.

Rezultatele C.S. Redpoint se datorează şi susţinerii Agroind Cauaceu, Liceului Sanitar, Primăria Oradea, Rivolto Cons, Blue Container Aleşd, Turism Felix şi altor persoane cu suflet mare care au ales să rămână anonime. Săptămâna aceasta, sportiva Mara Mihociu de la Redpoint Oradea va pleca la Cupa Veronica (Kamnik, Slovenia), împreună cu lotul naţional al României.