Cupa României la tir cu arcul, desfăşurată zilele trecute  la Complexul Sportiv "Anena" din Aninoasa (Hunedoara), a demonstrat încă o dată valoarea şcolii orădene de tir cu arcul. Arcaşii legitimaţi la C.S. Crişul Oradea au obtinut rezultate foarte bune la toate categoriile unde au concurat.

Astfel, la copii compound Florian Bologan a obţinut medalia de aur cu un punctaj de peste 300 de puncte la fiecare rundă. De asemenea, Matei Piloca (juniori 2) şi Sergiu Pallag (juniori) s-au clasat primii la categoria lor, adjudecându-şi medaliile de aur. Alte două medalii au fost aduse la cadete compound de Mara Mihociu (locul I şi medalia de aur) şi de Sofia Derecichei (medalia de bronz), argintul fiind luat de Erdely Stana (SCM Deva). La compound master, Horia Şerban s-a clasat pe locul II cu medalia de argint. Rezultatele constant excelente ale arcaşilor orădeni se datorează şi susţinerii Agroind Cauaceu, Rivolto Cons, Golde Oradea, Bluecontainer Aleşd şi Turism Felix. În Bihor se organizează singurul campionat judeţean de tir cu arcul din România, fiind înregistrate oficial nouă cluburi şi asociaţii de tir cu arcul, mai multe decât în oricare alt judeţ din ţară.

În urma acestor rezultate, Redpoint Oradea a obţinut din nou locul II pe ţară în clasamentul pe cluburi la Cupa României (anul trecut, la aceeaşi competiţie, orădenii se situau tot pe locul doi în ţară).