Laureata Seriei I din Liga a V-a a fost premiată sâmbătă seara de către conducerea AJF Bihor. Preşedintele Radu Bitea şi directorul de competiţii, Gheorghe Rusu, au înmânat jucătorilor şi oficialilor de la AS Vadu Crişului trofeul, tricourile şi medaliile de campioni în cadrul unei ceremonii care a urmat meciului amical dintre actuali, dar şi foşti jucători ai echipei din Defileul Crişului Repede, care de-a lungul anilor a purtat denumirea Stânca sau Minerul Vadu Crişului.

Câştigătoare detaşată a Seriei I, cu şapte puncte avans faţă de ocupanta locului 2, AS Vadu Crişului a excelat şi la disciplină, fiind lideră şi în ierarhia sportivităţii, primind Trofeul Fair-Play şi o diplomă în acest sesns din partea oficialilor forului fotbalistic judeţean. Echipa din Vad a dat şi golgeterul seriei, Cosmin Negel, răsplătit cu o plachetă şi o diplomă pentru cele 12 goluri înscrise în ediţia de campionat 2021-2022. Eforturile jucătorilor, care au încheiat neînvinşi campionatul, cu nouă victorii şi cinci egaluri, au fost apreciate şi de primarul Dorel Cosma şi viceprimarul Ioan Haşaş.

AS Vadu Crişului a fost singura echipă din cele 33 angrenate în competiţiile de seniori ale AJF Bihor, care nu a cunoscut înfrângerea.