Stadion: Poieni de Jos

Spectatori: 133

Marcatori: D. Diniș 17 (11m), Miklo 22, G. Popa 27, Bălan 40

Cartonașe galbene: Szatmari  / Pop, Copos

Zorile: Dan (46 Halasz) – Dumbrăveanu (56 Bonchiș), Buz, C. Degău, Boros (56 A. Toma), Bălan, Szatmari (56 R. Dagău), Pirtea, G. Popa (56 Tirla), D. Diniș (78 A. Popa), Miklo (46 D. Degău).

Antrenori: Remus Indrei și Dan Toma.

Vida: Horalipa – I. Moce, Tonca, Pop, Cuciula (46 Copos), Gal (56 Sime, 75 Bara) , Ivan, R. Popa (46 Alex Burda), C. Popa (70 Andrei Burda), Petruș, Pantiș.

Delegat: Costel Popa.

Arbitri: Alex Belenesi, la centru – Gyorgyi Matica și Lucian Buboi, asistenți.

Observator AJF: Marcel Pirtea.

 

După înfrângerea, surprinzătoare, suferită în prima etapă a campionatului, bunteștenii s-au revanșat destul de lejer în fața unui adversar care a opus totuși o rezistență destul de solidă, în ciuda diferenței de scor.

Într-adevăr, echipa din Pomezeu a reușit victoria în prima etapă a campionatului însă a mai acumulat doar un singur punct în tot turul fapt ce a coincis cu „blocarea” în subsolul clasamentului. Tocmai de aceea ambițiosul Costel Popa, sufletul echipei, a reușit să își întărească lotul pentru acest retur în speranța de a face o figură cât mai onorabilă. Surprinzător, oaspeții au fost cei care au preluat inițiativa, iar după câteva raiduri în suprafața adversă, din care au rezultat câteva lovituri de colț, I. Moce (10) a avut șansa golului, însă D. Dan a scos de sub bară o minge foarte dificilă. Bunteștenii au răspuns prin R. Buz (13) dar lovitura liberă a trecut puțin peste bară, pentru ca D. Diniș (17) să deschidă scorul, 1-0, înscriind din lovitură de pedeapsă, în urma unui fault. Gazdele au profitat de degringolada din tabăra adversă, iar Z. Miklo (22) a mărit diferența, 2-0, cu un șut din întoarcere. Servit pe „tavă” de D. Diniș, omniprezentul G. Popa (27) a îndeplinit formalitatea din marginea careului mic, 3-0. Oaspeții puteau înscrie în urma unei lovituri libere bine executată de I. Moce (36), dar D. Dan a avut un reflex extraordinar. Scorul la pauză, dar și cel final, 4-0, a fost stabilit de S. Bălan (40) în urma unei faze deosebit de rapide.  Partea a doua a fost una mai plictisitoare, datorită multor schimbări, dar mai ales a faptului că ambele echipe s-au cam „tăiat” din punct de vedere fizic, însă, curios, câteva ocazii de gol am contabilizat tocmai pe final de meci. I. Petruș (81) a șutat puțin alături, în timp ce D. Degău (85) a fost blocat de Horalipa, pentru ca , din nou, I. Petruș (89) să șuteze pe lângă poartă din lovitură liberă. În urma acestei victorii, jucătorii antrenați de Remus „Pantera” Indrei au pătruns în „careul de ași” al ligii, la doar cinci puncte distanță de primele trei clasate, care au același număr de puncte, iar la orizont se întrevăd „zorile” unei clasări cât mai sus, unde, de fapt, bunteștenii sunt o obișnuință a clasamentului.