Ieri au demarat la Stadionul „Iuliu Bodola” primele lucrări pentru montarea instalaţiei de nocturnă, pentru jocurile cu FCSB şi Dinamo din cadrul Cupei României, dar şi pentru jocurile de campionat din perioada 27 septembrie – 1 noiembrie.

Peste 2500 de abonamente vândute!

S-a început cu amplasarea schelelor care  vor susține instalația de nocturnă mobilă, iar de duminică încolo vor fi montante corpurile de iluminat și se vor face probele de funcţionare. În perioada imediat următoare, FRF va comunica data exactă şi ora de disputare a jocurilor din Cupă.

Venirea celor două grupări la Oradea a făcut ca numărul abonamentelor vândute  să ajungă ieri la 2500, mai ales că sunt valabile şi pentru jocurile de Cupa României! „Faptul că avem deja vândute 2 500 de abonamente este un lucru cât se poate de îmbucurător, pentru că noi suntem o echipă de Liga a III-a şi sunt echipe de Liga I care nu au un astfel de număr de abonamente vândute. Le mulţumesc suporterilor pentru interesul acordat echipei noastre în ultimele zile, suntem conştienţi că meciurile din cupă cu FCSB şi Dinamo au contat, dar noi îi aşteptăm în număr cât mai mare şi la jocurile din campionat, acolo unde este principalul obiectiv al echipei noastre”, a declarat preşedintele clubului, George Tătar. Costurile inchirierii instalaţiei de nocturnă se ridică la aproximativ 65.000 de euro.

Un abonament obişnuit costă 100 de lei şi poate fi achiziţionat online, dar şi de la Stadionul „Iuliu Bodola”, astăzi, între orele 11.00-19.00.

Şi UTA vrea pe Iuliu Bodola

Iubitorii fotbalului din Bihor ar putea să vadă şi mai multe echipe de Liga I la Oradea în această toamnă. UTA îşi schimbă gazonul pe pe Arena Francisc Neumann, perioadă în care ar dori să joace meciurile de campionat de acasă cu Rapid, Dinamo, Oțelul și Hermannstadt, și cele de Cupă cu Universitatea Craiova și FC Voluntari pe Stadionul „Iuliu Bodola”. Conducerea arădenilor a discutat deja cu cea a FC Bihor pe seama găzduirii pe arena orădeană şi ar fi ajuns la un acord de principiu, mai rămânând ca utiştii să decidă dacă optează pentru Oradea sau Mediaş.