Cele două echipe bihorene prezente la turneul regional de minifotbal de la Floreşti au ratat calificarea la turneul final al Campionatului Naţional, programat la Oradea, între 5 şi 7 iulie. Atât AEK Oradea, cât şi FCSB  Beiuş au fost eliminate  în faza optimilor de finală.

AEK Oradea a încheiat grupa din care a făcut parte pe primul loc, după două victorii în timpul regulamentar, 5-2 cu BNT Cluj, 2-0 cu Sistema Arad, şi una după loviturile de departajare, 3-2 (2-2) cu Şoimii Şimand. În optimile de finală, echipa patronată de Spiridon Baltsavias n-a mai avut şansă, cedând la loviturile de departajare (2-3), după 1-1 în timpul regulamentar cu La Boltă Alba Iulia, echipă care avea să câştige turneul regional de la Floreşti, după 3-2 în finală cu Sistema Arad!

Din grupă a ieşit şi FCSB Beiuş, după 5-1 cu HNH Floreşti, 2-3 după penalty-uri (0-0 în timpul regulamentar) cu Luciano Arad, şi 0-1 cu Autovip Şimleul Silvaniei. Beiuşenii s-au clasat pe locul 3 în grupă, dar au avut cea mai bună linie de clasament dintre formaţiile aflate pe o poziţie similară, iar în faza eliminatorie au întâlnit VLD Baia Mare, de care au fost învinşi cu 2-1.

Primele cinci clasate, în această ordine, La Boltă Alba Iulia, Sistema Arad, Autovip Șimleu, VLD Trans Baia Mare, Dia Guard Divino Zalău şi-au asigurat prezenţa la faza finală de la Baza Tineretului. Calificată direct la turneul final este campioana Bihorului, Bad Boys Oradea.

Celelalte echipe calificate în urma turneelor regionale:

Sud Vest (5): Juventus Sibiu, Corvinul Hunedoara, AS Glissando, FC Hermannstadt; MAV Timișoara;

Sud Est (5): Luxury Team București, Young Boys Târgoviște; Old Boys București, Tazmannschaft București; Danco Pro București;

Nord Est (4): Extratereștrii Bistrița, Nova Vita Tg. Mureș, Ajax Dulcissimo Galați, Fratelli Bianconerri Galați.