Cinci medalii au cucerit sportivii Clubului Sportiv Redpoint zilele trecute la un concurs de 3D la Căsoaia (jud. Arad) şi la etapa a IV-a a Campionatului Judeţean de Tir cu Arcul, desfăşurată la Săcueni în organizarea clubului local, C.S. Phoenix.

Concursul de la Săcueni s-a desfăşurat pe malul lacului Olosig din localitate, având ţinte fixe FITA, ţinte 2D şi 3D, plus ateliere cu ţinte rotative sau în mişcare, ceea ce a sporit atât spectaculozitatea concursului, cât şi gradul de dificultate. Majoritatea echipei Redpoint a fost formată din arcaşi înscrişi la divizia de barebow. Aici, sportivii Redpoint au obţinut 3 medalii: o medalie de aur prin Ada Luncan, o medalie de argint şi una de bronz prin Marin Darna şi Cătălin Darna. La concursul de 3D de la Căsoaia, arcaşii orădeni au reuşit să-şi adjudece un loc I prin Călin Darna şi un loc 4 prin Marin Darna.

În total, cu susţinerea Rivolto Cons, Darer, Vitrerom, Turism Felix şi a Consiliului Judeţean Bihor, sportivii orădeni au obţinut cinci medalii. Următoarea etapă a Campionatului Judeţean de tir cu arcul, Cupa Cetăţii, urmată de finala campionatului, va avea loc în 12 octombrie, în Parcul Cetăţii Oradea.