Stadion: Vașcău

Spectatori: 113

Marcatori: A. Blaga 33 (11m), 58, D. Boca 76, A. Teglaș 83 / Costel Popa 27, 90+1 (11m), Crișan 71

Biharea: Bărăian - T. Rădac, Hulber, Lazăr,  Lazea, Belea (46 Anghel Ienciu), Boc (50 Boca), Briciu, Tulvan (46 A. Micula), Copil (46 Goț), A. Blaga.

Antrenor: Dorin Boca.

Vida: Cuciula - Pantiș, Buda, Petruș (81 R. Popa), Gal, Goina, Cuze, Copos, Cosma, Crișan, Costel Popa.

Delegat: Costel Popa.

Arbitri: Sergiu Bărcan - la centru, Sergiu Faur și Sergiu Cearnău, asistenți.

Observator AJF: Radu Bitea.

Ultima reprezentație a „ceasului elvețian”, cum a fost denumită în acest sezon echipa Biharea Vașcău, în fața propriilor suporteri a coincis cu o victorie, anticipată de altfel, însă una în care „tic-tac-ul” vășcăuan nu a „ritmat” decât atât cât a fost nevoie.

Incredibil ce goluri au putut să vadă cei mai înfocați suporteri prezenți lângă „Apa Boiului”, deoarece acestea parcă au fost predestinate să încheie, ca într-un regal fotbalistic, bineînțeles raportându-ne la nivelul în care se desfășoară competiția, un sezon reușit prin promovarea în Liga a IV-a. După o suită de ocazii la poarta adversă, irosite de Briciu (1, 13), Blaga (5), Lazea (7, 25) și Hulber (20), vășcăuanii s-au văzut conduși (0-1) printr-un eurogol reușit de veteranul, dar mai ales experimentatul, Costel Popa (27) care, din unghi, de la aproximativ 25 de metri, a catapultat mingea în vinclu. Sincer, o reușită formidabilă. Gazdele au egalat (1-1) până la pauză, prin A. Blaga (33) din 11 metri, pentru ca tot el să preia conducerea (2-1) în startul reprizei secunde, egalitatea survenind prin reușita lui Crișan (71). În urma unei lovituri de colț a fost rândul antrenorului Dorin Boca (76) să înscrie un gol  demn de un generic TV printr-un procedeu de adevărat golgheter, foarfecă din marginea careului mic, în lateral, iar mingea poposind în colțul opus, la vinclu. Cu siguranță dacă acest gol ar fi fost filmat, era unul de adevărat manual ce putea fi predat oricând ca o adevărată „bijuterie” în materie de eficacitate, dar mai ales ca frumusețe. Finalul de meci a mai „adus” două goluri, câte unul de fiecare parte, pentru gazde marcând Teglaș (83), în timp ce sezonul a fost încheiat de Costel Popa (90+1) din lovitură de pedeapsă. Aplauzele spectatorilor au fost atribuite, în special, campionilor, dar și lui Anghel Ienciu, care și-a anunțat retragerea din activitatea fotbalistică. Printre cei care au vizionat toate meciurile în acest sezon iese în evidență Vasile Ienciu, cunoscut cu pseudonimul de „Schnellinger” din timpul când și el activa pe gazon, care a dat dovadă de cel mai disciplinat și fidel suporter al echipei de lângă „Apa Boiului”.