Stadion: Biharea Vașcău

Spectatori: 69

Marcatori: Daniel Tirla 14

Cartonașe galbene:  Deliman / Bălan

Biharea: Hulber – Sime, T. Rădac, A. Varga, Botan, Boc, P. Varga, Tăutu (67 Nica), Cabău (85 R. Popa), Deliman, Teglas (58 Micula).

Delegat: Florinel Moș.

Zorile: Halasz – Boroș, Miklo, Tirla, Dumbrăveanu, Buz, Bălan (67 R. Popa), G. Popa, Dagău, Mihoc, Diniș.

Antrenori: Marius Popa și Dan Toma.

Arbitri: Andrei Bulzan, al centru – Petru Irina și Florian Toia, asistenți.

Observator AJF: Horia Buz.

Ultima etapă a campionatului Ligii a V-a a programat lângă „Apa Boiului” o întâlnire între vecini, însă „zodia” vacanței și-a pus „amprenta” asupra nerealizărilor în ambele tabere, iar spectacolul a avut de suferit.

Știind rivalitatea dintre cele două echipe, cu siguranță dacă meciul ar fi avut loc în alte „împrejurări”, gândindu-ne la clasament, lupta de pe dreptungiul verde ar fi fost cu totul alta, însă așa puținul public prezent (ora matinală, 11.00, fiind de vină) a părăsit arena complet nemulțumit de spectacolul oferit, unul de slabă factură tehnică. Multele absențe din cele două tabere au fost la baza nerealizărilor, însă vășcăuanii chiar dacă au pierdut acest meci, au „câștigat” un viitor portar, Andrei Hulber în vârstă de 37 de ani, care a intrat între buturi în lipsa unui portar de meserie, însă, spre cinstea lui, s-a achitat cu brio de sarcinile avute, reușind câteva parade eficiente. În primul minut de joc oaspeții au scuturat plasa, însă reușita lui Răzvan Buz, foarte activ, a fost anulată pentru off-side, gazdele răspunzând prin P. Varga (9) care a șutat alături. Unicul gol al partidei, 0-1, a fost înscris de Daniel Tirla (14) care a profitat de o minge trimisă pe un culoar nesupravegheat de defensiva gazdă. Delimnan (19), alintat de colegi „Dimarco”, a avut șansa egalării, însă  a trimis alături. D. Tirla (33) a fost oprit de Hulber în drumul spre gol, în timp ce golul lui Tăutu (40) a fost anulat pe bună dreptate. Repriza a doua a debutat cu ocazia lui Deliman (49), după care tot el a trimis o pasă la întâlnire nefructificată de doi vășcăuani din marginea careului mic. Tot D. Tirla (71) a fost blocat de reflexul lui Hulber, pentru ca șansa egalării să nu-i surâdă lui Deliman (83) care a trimis puțin peste bară, spre regretul spectatorilor gazdă, printre care am remarcat și câțiva bunteșteni.