Stadion: Biharea

Spectatori: 99

Marcatori: Diniș 17, Popa 35 (11m), R. Buz 45+1, 74

Cartonașe galbene: Varga, A. Sabău / Szatmari, R. Buz

Biharea: Plisco - Tinca, P. Rădac (46 Sime), Hulber, Oraș, A. Varga, A. Sabău (78 M. Micula), Pașca (78 Tempelean), F. Rădac (59 Teglaș), Cocoș, Deliman (59 Cabău).

Delegat: Florinel Moș.

Zorile: Halasz - Toma (76 R. Popa), Pirtea, Popa, Dumbrăveanu, Szatmari, C. Degău, R. Dagău (66 Tirla), Diniș, Boroș, R. Buz (76 D. Dan).

Antrenor: Ioan Horge.

Arbitri: Adrian Pop, la centru - Daniel Leuca și Armin Cheregi, asistenți.

Observator AJF: Marcel Pirtea.

Startul fulminant luat de bunteșteni în această ediție de campionat a continuat și lângă „Apa Boiului”, unde liderul detașat al Ligii a V-a, Seria Sud, a demonstrat că reprezintă o garnitură solidă din toate punctele de vedere.

După cum au „turat” motoarele în acest start de campionat, cu patru victorii consecutive, dar mai ales cu un apetit ofensiv senzațional (cu o medie de 6 goluri marcate pe meci), pentru bunteșteni se profilează la orizont „zorile” Ligii a IV-a, dacă ținem cont că doar după 4 etape au deja un avans de 5 puncte față de ocupanta locului 2. La cum au evoluat în compania vășcăuanilor, pe un teren destul de greu din cauza precipitațiilor abundente căzute în ultimele zile, bunteștenii reprezintă, clar, o garnitură solidă din toate punctele de vedere, în care pe lângă dăruirea în joc se vede și spiritul colectiv între jucători, cât și buna legătură cu cei care îi sprijină, dar și cu suporterii, din care câțiva au luat drumul „Coului” pentru această întâlnire. Prima ocazie de gol a aparținut, totuși, gazdelor, când, printr-un procedeu foarte pretențios, George Cocoș (7) la „întins” bine pe Halasz care a reușit să respingă greu un gol gata făcut. O neatenție în marginea careului mic a fost speculată de abilul Diniș (17) care a deschis scorul cu o lovitură de cap. Gazdele puteau egala, însă, în urma unei pase geniale, în diagonală, a lui G. Cocoș de peste 40 de metri, A. Sabău (33) a șutat puțin pe lângă bară. Plasa a fost suturată la cealaltă poartă, însă, când G. Popa (35) a înscris din lovitură de la 11 metri. Scorul pauzei, 0-3, a fost fixat de Răzvan Buz (45+1) în urma unui contraatac fulger. Repriza a doua a debutat cu un „trasor” puternic, expediat de Fl. Rădac (49) care a trecut puțin pe lângă vinclu, după care Teglaș (60) nu a prins cadrul porții. Terenul destul de greu, dar și oboseala instalată, au fost factorii ce au influențat calitatea jocului pe final, unde, totuși, în evidență a ieșit Răzvan Buz (74) care a dat dovadă de multă maturitate, în ciuda vârstei fragede, doar 18 ani, care a reușit „dubla”, stabilind scorul final, 0-4, a unui meci în care oaspeții au fost la timonă, dar și replica gazdelor, pe alocuri, a fost una vizibilă. Printre spectatorii care au încurajat „cohanii” s-a regăsit și fostul internațional Sandu Boc, fost vicepreședinte a Ligii Profesioniste de Fotbal, cel mai reprezentativ, de altfel, fotbalist al județului nostru, care a apreciat spectacolul oferit de cele două echipe, el întreținându-se și cu spectatorii, de fapt, consătenii lui.