Stadion: Biharea

Spectatori: 113

Marcatori: Dorin Diniș 6, 40, Iosif Ciuciu 14, 66, Daniel Tirla 23

Cartonașe galbene: Botan, Deliman, Teglaș.

Cartonaș roșu: Mădălin Botan 48

Biharea: Terme - Bilan (55 Nica), Rădac, Tinca, Tăutu, Botan, Cocoș, Deliman, Cabău, Popa, Teglaș.  Manager sportiv: Ioan „Ness” Porge.

Zorile: Dan (69 Indrei) - Miklo, C. Degău, Szatmari, Boroș, Tirla, Dagău, Pirtea, G. Popa, Ciuciu (69 Bălan), Diniș.

Antrenor: Remus Indrei.

Arbitri: Laurențiu Pentek, la centru - Alexandru Bogdănel și Petru Irina, asistenți.

Observator AJF Bihor: Horia Buz.

Meciul din cadrul Cupei României, faza județeană, disputat între cele două vecine, dar și rivale, a fost unul în care anticipația calificării oaspeților a fost confirmată pe dreptunghiul verde, însă diferența a fost una prea aspră.

Se spune că, de regulă, luna august este luna concediilor, iar acest aspect a fost reliefat cum nu se poate mai bine în cea ce privește componența loturilor celor două echipe din care s-a simțit absența multor jucători. Însă și în aceste condiții cei prezenți în cadrul primului meci oficial, în competiția KO, au realizat un spectacol agreabil, cu un plus pentru echipa oaspete care s-a calificat în faza următoare fără probleme. După doar două minute de joc oaspeții au avut primul șut periculos prin Ciuciu, însă Terme a avut un reflex senzațional. Totuși, scorul, 0-1, s-a deschis destul de repede datorită golgheterului D. Diniș (6), după care gazdele au avut o fază deosebit de rapidă, însă Dan a respins în extremis acțiunea lui G. Cocoș (7). Golul, 0-2, a venit din nou tot în poarta gazdelor prin reușita lui I. Ciuciu (14), în timp ce gazdele au irosit oportunitatea prin Deliman (17). Bunteștenii au profitat de un culoar nesupravegheat de defensiva gazdelor, iar D. Tirla (23) a speculat promt, 0-3. Scorul la pauză, 0-4, a fost fixat de inspiratul D. Diniș (40) care a transformat magistral o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri. Repriza a doua a fost una foarte zgârcită în ocazii de gol și chiar dacă oaspeții au avut superioritate numerică au mai punctat doar o dată prin omniprezentul I. Ciuciu (66) care a stabilit scorul final, 0-5. Meciul a fost arbitrat impecabil de centralul Laurențiu Pentek, profesor de educație fizică și sport care în acest an la titularizare a obținut media 9,80, care împreună cu cei doi asistenți, Alexandru Bogdănel și Petru Irina, au dat dovadă de mult profesionalism, spre satisfacția celor peste 100 de spectatori prezenți în tribunele stadionului de lângă „Apa Boiului”, mai puțini și ei la acest meci, fiind perioada concediilor. Contrar multor zvonuri, echipa a fost înscrisă în viitorul campionat datorită primarului Florin Porge care dorește ca la final de săptămână să ofere clipe de destindere „cohanilor” dar și să ofere șansa copiilor din zonă, care au talent, de a practica fotbalul într-un  mod organizat, datorită echipei Biharea Vașcău, un nume de referință în fotbalul județean.