Într-o partidă destul de modestă, chiar și pentru acest nivel, gazdele de la CAO II s-au impus la un scor confortabil de 4-1 (1-0) în fața echipei Voința Ciumeghiu.

Istoricul partidei

Întâlnirea a început cu formația gazdă la conducerea ostilităților, însă jocul a fost unul destul de încâlcit, mai ales în prima parte. Din când în când însă reieșeau totuși în relief combinațiile cu ceva mai elaborate ale alb-verzilor, semn că știința jocului era de partea lor în această dispută. Oaspeții au luptat cu ardoare pentru fiecare minge, dar în teren au abundat pasele trimise la adversar și de aici s-a născut și lipsa lor de eficiență, mai ales pe faza de construcție. Scorul a fost deschis în minutul 18 de către orădeni, după ce Chiș-Toie l-a angajat în adâncime pe Balint, acesta din urmă l-a lobat pe portarul Crețiu ieșit în întâmpinare, stabilind scorul pauzei la 1-0.

Actul secund a început iarăși cu gazdele la timona partidei și, după ce Săutiuț a risipit două oportunități bune de a marca în minutul 53, și mai ales în minutul 59 când șutul său frumos, de la circa 30 metri, la semiînălțime, a fost respins cu greu de Crețiu în corner, alb-verzii vor majora scorul în minutul 62. Chiș-Toie a centrat pe colțul lung, A. Popa a returnat balonul cu capul în fața porții, iar S. Oșvat a pus latul în calea mingii, direcționând-o în plasă. Peste doar 4 minute, oaspeții au o tresărire de orgoliu și reușesc să reducă din handicap prin M. Cionca, care, de la circa 16 metri, a șutat în bara laterală de unde balonul a ricoșat în plasă, scorul devenind 2-1 pentru gazde. Alb-verzii vor reface diferența în minutul 83 după o fază colectivă mingea ajungând în careu la Bozsik, care a preluat perfect și a înscris al treilea gol al echipei sale. A. Hosu a pătruns cu balonul la picior în careu, în minutul 88, însă nu a reușit decât să ia la țintă bara laterală. Se va revanșa în minutele de prelungire, când a executat magistral o lovitură liberă din lateral, 16 metri, aproape de colțul suprafeței de pedeapsă, balonul intrând în poartă sub bara taransversală, stabilindu-se astfel scorul final la 4-1.

Cu această victorie, CAO II a mai urcat o poziție în clasament, până pe 7, însă nu toate echipele au același număr de partide jucate. Etapa viitoare, tinerii „vulturi verzi” se vor deplasa la Avram Iancu, în timp ce Voința Ciumeghiu va primi vizita formației CSC Nojorid Livada. Ambele partide se vor disputa duminică, 31 octombrie, de la ora 15.00.

CAO II - VOINȚA CIUMEGHIU 4-1 (1-0)

Marcatori: Alex Balint '18, Sebastian Oșvat '62, Csaba Bozsik '83, Andrei Hosu '91 / Marius Cionca '66

CAO II: R. Bob - M. Kovacs ('72 D. Pop), Seb. Oșvat cpt, Al. Popa, Al. N. Lezeu - Rzv. Săutiuț, I. Pop, M. Balint ('72 A. Hosu), P. Chiș-Toie ('72 Cs. Bozsik), A. Chindlea ('46 M. Clemeniuc), M. Pop ('46 R. Sin).

Antrenor: Claudiu Mutu

Voința Ciumeghiu: L. Crețiu - Răz. Boldor, G. Pleș, I. Apetroaiei, P. Precup, Al. Andraș ('54 D. Neaga), M. Cionca, C. Șipoș, M. Rațiu ('68 S. David), I. Boldor ('88 Fl. Buibaș), D. Dudaș.

Antrenor: Sergiu Rad

Arbitri: Pop Adrian - Belenesi Stelian, Moza Adina

Oservator AJF: Rozsa Ludovic