Unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui CSM CSU Oradea care a cucerit titlul de campioană naţională în ultimul sezon rămâne să mai joace cel puţin un an în Arena „Antonio Alexe”.

Venit în luna noiembrie a anului trecut, jucătorul de 32 de ani s-a integrat repede în angrenajul construit de către antrenorul Cristian Achim. Acesta poate evolua la poziţiile 4-5 şi a jucat pentru CSM CSU în 28 de partide din Liga Naţională şi 4 în Cupa României având următoarele medii statistice: 11.4 puncte, 3.6 recuperări, 1.0 pase decisive, 0.5 intercepții și 0.4 capace în 23:24 minute pe meci. De asemenea, ex-iugoslavul a avut procentaje de 60% la aruncările de două puncte, 32% la trei puncte, respectiv 80% la linia de pedeapsă. Se poate observa că jucătorul din Serbia este un excelent aruncător de la distanţă în ciuda faptului că pivoţii nu excelează de obicei la acest procedeu. În cariera sa Zekovic a mai jucat în România pentru Asesoft Ploieşti în prima parte a sezonului 2013-2014 şi pentru Steaua Bucureşti în sezonul 2017-2018. „Posesor al unui fizic destinat jocului de baschet, Zekovic dispune de procedee de pivot remarcabile, unul dintre ele purtându-i chiar numele. În plus, Dragan are o aruncare de la distanță foarte periculoasă, aceasta făcându-l un jucător deosebit de periculos pentru defensivele adverse. De altfel, simpla apariție pe parchet a lui Zeko schimbă întreg jocul, atât pentru propria echipă, cât și pentru adversar”, este descrierea pe care site-ul clubului orădean o face baschetbalistului înalt de 2,09 metri.

„Haideţi să fim din nou campioni!”

Dragan Zekovic a semnat o înţelegere cu CSM CSU Oradea valabilă pentru următorul sezon cu drept de prelungire pentru încă un sezon. „Vreau să mulțumesc pentru încrederea pe care clubul și suporterii o au în mine. Voi face tot posibilul să întorc încrederea învestită în mine. Hadeți să fim din nou campioni!”, a fost mesajul transmis de către pivotul sârb. Conducerea clubului a început astfel să construiască lotul pentru viitorul sezon dorindu-se păstrarea a cât mai multor jucători dintre cei care au contribuit la cucerirea ultimului trofeu.