Campionatul Județean de minifotbal Bihor are aceeași campioană ca și în stagiunea precedentă în primul eșalon valoric. AEK Oradea și-a trecut în palmares al optulea titlu din nouă posibile pe plan județean.

Echipa manageriată de Spiros Baltsavias a devansat Bad Boys Oradea și Inter Oradea, care se vor lupta pentru un loc la turneul final al Campionatului Național, programat la Bistrița în perioada 28 iunie - 2 iulie, competiție la care AEK Oradea este calificată direct. Turneul de calificare se va desfășura la Hunedoara în 8-10 iunie. Campioană națională în 2021 și câștigătoarea EMF Champions League în 2022, AEK Oradea și-a întărit în acest an lotul cu internaționalul Andrei Apostol de la Piatra Neamț cu Marius Ionescu de la HNH Cluj Napoca.

„Primul obiectiv a fost îndeplinit prin câștigarea campionatului județean. Ne concentrăm acum pe celelalte două obiective foarte importante: recâștigarea titlului național și păstrarea titlului european”, a anunțat Spiros Baltsavias, managerul AEK Oradea.

Ediția din acest an a Ligii Campionilor se va desfășura la Oradea în perioada 6-10 septembrie, la Arena Antonio Alexe și Baza Tineretului.