Echipa orădeană ACS Tonic dispută astăzi și mâine, la Baia Mare, cele două partide din returul campionatului Seriei F din cadrul CN de junioare I.

Cu doar trei echipe la startul competiției, Seria F are programate la sfârșitul acestei săptămâni toate cele trei etape ale returului de campionat. În prima fază a competiției, cu o echipă încropită pe ultima sută de metri, Tonic Oradea a avut evoluții neconvingătoare pierzând clar ambele dispute: 20-31 cu Marta Baia Mare și 15-39 cu CSȘ 2 Baia Mare. Cum echipa soților Marta nu a respectat cerințele de vârstă ale întrecerii trimițând pe teren jucătoare mai mari, federația a decis ca ambele partide susținute de această formație să fie pierdute la „masa verde”. Astfel, cu un succes de 10-0 obținut la „masa verde”, Tonic Oradea ocupă locul al doilea în serie, poziție care îi permite să acceadă în faza următoare a competiției. Liderul și totodată cea mai puternică echipă din serie este CSȘ 2 Baia Mare.

Cantonament la Jimbolia

Revenind la cele două meciuri pe care bihorencele le vor disputa astăzi și mâine, acestea ar trebui să lase o impresie mult mai bună decât în prima fază a întrecerii câtă vreme Sabin Dacău a avut la dispoziție mai bine de o lună pentru a cristaliza relațiile de joc absolut necesare pentru a face performanță. Mai mult, echipa sa a efectuat un stagiu centralizat de pregătire la Jimbolia unde a efectuat chiar și trei antrenamente pe zi. Așadar există premise care ne permit să afirmăm că singura echipă bihoreană care activează în Campionatul Național de junioare I ar trebui să aibă alt fel de prestații astăzi și mâine față de cele din turul campionatului.

Programul jocurilor: Marta Baia Mare – Tonic Oradea, astăzi, de la ora 16, și CSȘ 2 Baia Mare – Tonic Oradea, mâine, de la ora 11.00. Ultimul joc din bula epidemiologică de la Baia Mare se va disputa duminică, de la ora 11.00, între localnicele Marta și CSȘ 2.

Tonic Oradea: Toda – Mastan, Ferencz, Panti, Iepan, Palii, Avram, Groza, Dabu, Bortig, Egri, Șoanea, Groza și Bundea. Antrenor: Sabin Dacău.