Fetele de la Clubul Sportiv Redpoint Oradea au reuşit în acest weekend o performanţă foarte bună la Campionatul Naţional outdoor de tir cu arcul pentru copii şi cadeţi, obţinând două importante medalii.

Cele trei sportive care fac parte din echipa de cadete compound a clubului orădean, Bernadett Haragos, Ştefania Ivan şi Ada Luncan, s-au clasat, în calificări, pe locurile 3, 5 şi 9. Bernadett Haragos ar fi putut ocupa lejer locul al doilea, dar o defecţiune tehnică la arc a împiedicat-o să câştige punctele de care avea nevoie. Cu toate acestea, după optimile de finală, ea a reuşit să se claseze între primele patru concurente, iar în finala pentru medalia de aur a tras 136 de puncte, la numai 3 puncte diferenţă de campioana naţională en titre, Ştefana Albu de la Black Arrow Belceşti. Astfel, Bernadett Haragos a obţinut medalia de argint şi titlul de vicecampioană naţională.

Ştefania Ivan a reuşit să depăşească pragul de 300 de puncte pe distanţă, iar Ada Luncan a tras un rezultat foarte bun pentru lipsa ei de experienţă competiţională.

De asemenea, cu susţinerea Rivolto Cons, Darer, Turism Felix, Decathlon, Banca Transilvania şi Consiliului Judeţean Bihor, cele trei sportive s-au clasat pe locul al doilea la echipe, obţinînd împreună o nouă medalie de argint pentru Oradea. În urma acestor rezultate, două dintre ele ar putea fi convocate la lotul naţional. De luni, sportivii CS Redpoint Oradea au intrat într-o nouă etapă de pregătire pentru concursurile următoare.