Secția de volei din cadrul LPS Bihorul continuă să producă rezultate. Ultimul dintre acestea este reușita echipei de juniori I pregătite de către profesorul Kovacs Zoltan care a reușit calificarea la turneul semifinal din Campionatul Național.

În cadrul ultimului turneu regional de calificare din Seria D, care a avut loc la Arad, „lepesiștii” orădeni au terminat competiția pe locul al doilea, după CSȘ Blaj, formație cu care a dus o mare luptă pentru câștigarea seriei. Orădenii au bifat două victorii și o înfrângere în cadrul unei competiții la care CSȘ Caransebeș nu a mai participat după ce o făcuse la primul turneu desfășurat la Oradea. Astfel LPS Bihorul a câștigat 3-0 la „masa verde” disputa cu CSȘ Caransebeș și 3-1 confruntarea cu gazdele de la Provolei Arad. În ultima partidă, decisivă pentru stabilirea câștigătoarei Seriei D, elevii profesorului Kovacs Zoltan au cedat după un meci încrâncenat, de 5 seturi, cu CSȘ Blaj care astfel a terminat seria pe primul loc. Rezultatul derby-ului a fost 2-3 pentru echipa din Blaj, pe seturi 21-25, 25-17, 25-17, 18-25, 12-15. Cu toate acestea, deși au terminat pe locul al doilea, „lepesiștii” au obținut biletele pentru turneul semifinal care se va desfășura în perioada 7-9 mai într-o locație care va fi stabilită ulterior.

LPS Bihorul: Breban George, Maxim Dragoş, Stoie Vlad, Boldiş Denis, Cipleu Antonio, Nistor Andrei, Buhaş Tudor, Popa Sergiu, Bronţ Rareş, Marcus Mircea, Bejan Bogdan şi Hulea Darius.

Antrenor: Kovacs Zoltan.