Într-un nou joc de verificare, echipa pregătită de către Florin Farcaş a fost învinsă 2-3 (1-1) de către CS Ineu, formaţie angrenată în campionatul Ligii a IV-a din judeţul Arad. Meciul s-a desfăşurat ieri după-amiaza, pe terenul sintetic din Salonta.

Cu multe dintre „piesele grele” ale echipei nefolosite, CAO a pierdut, totuşi, surprinzător, o confruntare care, cel puţin pe hârtie, părea să îi fie la îndemână. Cu doar 4 zile mai devreme, la sfârşitul săptămânii trecute, alb-verzii trecuseră cu 1-0 de Crişul Chişineu-Criş, liderul neînvins al Seriei a 8-a din Liga a III-a, tot o formaţie arădeană, dar de un alt calibru. Atunci, Florin Farcaş a apelat la toţi jucătorii avuţi la dispoziţie. Din considerente care ţin de integritatea fizică a elevilor săi, cu aproximativ două săptămâni înaintea de reluarea campionatului, tehnicianul a considerat oportun să menajeze mai mulţi titulari şi să ofere mai multe şanse de a se evidenţia unor jucători care au evoluat mai puţin, majoritatea dintre ei fiind juniori. Efectul s-a văzut însă pe tabela de marcaj, dar, după cum bine se ştie, rezultatele care contează sunt cele din meciurile oficiale. Orădenii au deschis scorul în minutul 26 prin Torok, dar CS Ineu a egalat după doar 7 minute, prin Flore, şi a întors rezultatul în minutul 63, prin Mâneran. Bihorenii au revenit în meci, prin reuşita lui Ciocan, din minutul 76, dar scorul final, 2-3, l-a stabilit Bârdan, în minutul 83. Florin Farcaş a utilizat în această partidă 23 de jucători, primii 11 aflându-se pe teren mai bine de o oră de joc. Din minutul 65, antrenorul orădenilor a trimis pe teren 11 juniori. De remarcat revenirea cu gol a atacantului Sergiu Ciocan, cel care a absentat o perioadă lungă de timp din cauza unei accidentări. Tot cu acest prilej la CAO şi-a făcut debutul atacantul Tudor Cociş, un tânăr transferat de la CFR Cluj care are selecţii la naţionala U17.

CAO Oradea: Bob - Urbanowski, D. Stan. Al. Popa, Panti - D. Costea, Blăgea, A. Iacob, D. Marina - Torok, V. Dobrescu (46 Sg. Ciocan).

Din minutul 65 au intrat juniorii: Demeter - Negruțiu, M. Kovacs, Oșvat, Lezeu, An. Hosu, Bone, Chindlea, Săutiuț, Sim și Tudor Cociș.