Una dintre cele trei candidate la câştigarea Ligii a IV-a Sălaj, cea care va fi adversara campioanei Bihorului la barajul de promovare în Liga a III-a, şi-a măsurat forţele, într-un amical disputat pe Terenul Motorul, cu liderul detaşat al Ligii a IV-a Bihor.

La capătul unei partide în care cei doi tehnicieni n-au avut la dispoziţie cele mai bune garnituri, alb-verzii s-au impus cu 2-1 după ce la pauză scorul era 1-1. Orădenii au marcat primii, în minutul 12, prin Balog, care a finalizat cu latul, din cădere, o centrare venită de pe stânga, de la Victor Dobrescu. Oaspeţii pregătiţi de orădeanul George Zima au egalat după aproximativ 5 minute dintr-un vole imparabil, lovitura de graţie fiind dată de către Sergiu Ciocan, în minutul 80, atacantul finalizând în dreapta portarului după ce o pasă filtrantă l-a găsit singur, în spatele apărării adverse. Intrat după pauză, fundaşul Daniel Stan a fost eliminat la mijlocul reprizei secunde. De menţionat că antrenorii Florin Farcaş şi Dorin Mihuţ n-au putut conta în acest meci pe câteva „piese grele” precum Marius Hosu (accidentat), Cosmin Letan sau Andrei Haş.

 

Amical în Ungaria

Următoarea partidă de verificare a orădenilor se va desfăşura sâmbătă, în Ungaria, cu Fuzesgyarmat SK (locul I, Liga III, Seria Est), formaţie care are mai mulţi bihoreni în componenţă (Sebastian Achim, Adam Achim, Cristian Cigan, Călinh Fildan şi Bogdan Ţoca) şi care este pregătită de către Sorin Cigan.

CAO Oradea: Debre – Man, L. Popa, Sundas, Țîrtea, Balog, Blăgea, Cherman, Tenche, Negruțiu, Dobrescu. Au mai jucat Ghețe – Ciocan, D. Stan, D. Costea, Copil, Lezeu, Panti, Ioviță, Ardelean și Iacob. Antrenor: Florin Farcaş.