După un sezon în care a încheiat pe locul 3 în Liga a IV-a şi disputat finala fazei judeţene a Cupei României, pierdută la loviturile de departajare cu CS Bihorul Beiuş, Club Atletic Oradea (CAO) a schimbat liniile la nivelul staff-ului tehnic şi a făcut o serie de modificări la nivelul lotului de jucători.

 

Andrei Haş, promovat la prima echipă

CAO se va reuni pe 17 iulie cu un nou antrenor principal, postură în care a fost avansat de la echipa Under 19, campioană judeţeană,Andrei Haş. Cel care a condus prima echipă în stagiunea precedentă, Imre Lukacs, va continua să activeze în club ca vicepreşedinte. „Odată cu începerea noului sezon competițional, antrenorul principal al echipei de seniori va fi prof. Andrei Haș, care în sezonul trecut a condus CAO Primavera spre titlul județean U19. Imre Lukács a decis pentru un moment să facă un pas înapoi din zona tehnică, dar va rămâne în cadrul echipei noastre, unde va ocupa funcția de vicepreședinte, postura din care va pune umărul la buna organizare a clubului și a activității sale”, se menţionează pe pagina de socializare a clubului orădean.

Matthew Reynolds și Róbert Gergely, principalele plecări

Lotul a suferit modificări în această pauză competiţională, plecând atât câţiva jucători care au evoluat constant (Matthew Reynolds și Róbert Gergely), cât şi care au jucat mai puţin la seniori, precum David Negrea, Roland Pohl, Mate Budai, Darius Pop, Mario Abagiu și Kevin Valdivia.

În schimb, a fost păstrat nucleul de bază, prelungindu-se înţelegerile cu Sergiu Ciocan, Cristian Jurcuţ, Lucian Mănoiu, Sebastian Zadori, Akos Waritz, Ovidiu Ienciu, Sebastian Mândrila, Cătălin Har și Vlad Naghi.

„Alb-verzii” şi-au stabilit patru jocuri de pregătire, pe

20 iulie, cu LPS Bihorul (Elite U19), în 27 iulie,cu CS Beliu (Liga 4 Arad), în 3 august, cu Crișul Sântandrei (Liga 3) şi în 7 august, cu Lotus Băile Felix (Liga 3). Programul amicalelor ar putea fi suplimentat şi cu alte partide, în funcţie de ţintarul fazei judeţene a Cupei şi de data de începere a campionatului Ligii a IV-a.

În condiţiile în care la baza sportivă de la Paleu sunt în derulare lucrări de modernizare, CAO îşi va disputa jocurile de pe teren propriu pe terenul din Borş.