Club Atletic Oradea a învins cu 9-0 (5-0) pe Gloria Arad într-o partidă amicală desfășurată între cele mai vechi echipe de fotbal din Bihor și Arad. Cu acest prilej, CAO și-a prezentat lotul de jucători cu care va ataca viitorul sezon competițional.

Un nou început de drum pentru Club Atletic Oradea care va începe viitorul sezon competițional în Liga a IV-a. Cu o perioadă precompetițională în care și-a constuit un lot de jucători alcătuit preponderent din tineri, CAO se anunță a fi totuși una dintre principalele protagoniste ale campionatului județean. Și cum îi șade bine unui club legendar, CAO și-a prezentat lotul de jucători în cadrul unui eveniment de gală la care a fost inivitată Glora Arad, cea mi veche echipă de fotbal din județul Arad. Cum adversarul, reînființat cu puțin timp în urmă, nu a avut timp suficient pentru a-și construi o echipă radutabilă, acesta nu i-a pus niciun fel de problemă formației orădene care își va desfășura jocurile de pe teren propriu la Baza Sportivă din Paleu.

Arpad Szucs a dat lovitura de începere a partidei

Lovitura de începere a partidei a fost dată de către Arpad Szucs, o legendă a fotbalului orădean care a debutat la seniori chiar pentru CAO (numită CSM Crișana Oradea la acea vreme), echipă pentru care a evoluat în 53 de meciuri și a reușit 8 goluri, între 1961 și 1963, la nivelul Diviziei A și B. Cu această ocazie fostul fotbalist, ajuns la 79 de ani, a devenit și membru de onoare al Club Atletic Oradea.

După cum o arată și scorul pe teren a fost practic o singură echipă. În prima repriză alb-verzii, pe lângă cele 5 goluri marcate au mai avut încă 7 ocazii de a înscrie. În partea secundă oaspeții au dat ceva semne de viață, dar la timona jocului a fost evident tot formația gazdă care a mai marcat de încă patru ori. Și-au trecut numele pe lista marcatorilor următorii: David Bone 12, Sergiu Ciocan 16, Robert Pădurean 30, 50, Mario Abagiu 36, Darius Pop 45, Robert Bodea 70, Kincses Szabolcs 86 și Vlad Negruțiu 89.

CA Oradea: Căt. Har – A. Catana, C. Letan, M. Abagiu, D. Pop – D. Bone – N. Farcaș, D. Farcaș, L. Criste, R. Pădurean – Sg. Ciocan. Au mai intrat M. Axente, T. Jaczko – Ad. Mal, L. Gal, J. Gere, D. Seres, A.. Pall, Zs. Pap, V. Negruțiu, Sz. Kincses, R. Bodea, R. Iuhas. Antrenori: Ciprian Dianu, Cosmin Letan, Victor Dobrescu, Attila Váradi

Gloria Arad: R. Ardelean – I. Kupas, D. Dobrea, A. Pădurean, M. Tapaszto, N. Stupar, R. Oneț, B. Măgureanu, R. Cislaru, D Zavastian, C. Frăsincar. Au mai intrat. M. Ordog – D. Suciu, D. Cohut, R. Tincka, R. Țuicu, Cr. Dobre, R. Bej. Antrenori: Remus Borlean și Nicholas Stupar