La Padel Arena Oradea s-a desfășurat, în weekend, partidele din etapa cu numărul 8 a Circuitului Oradea Joacă Padel, competiție care a atras la start 20 de echipe însă este de remarcat echilibrul valoric la ambele nivele.

La profesioniști a fost poate cea mai echilibrată etapă din cei doi ani de circuit. De data aceasta componenții dublului care a câștigat o sumedenie de etape naționale, sau Cupa României, Andrei Dărăban și Bogdan Sturzu au evoluat în competiție dar ca rivali! În cele din urmă finala a fost extrem de disputată. Andrei Dărăban & Răzvan Copil - Horia Matei & Ciprian Filip 6-4/6-7/6-3

Pe locul 3 s-a clasat tandemul Cătălin Mitra & Emil Bornț care a trecut în finala mică de Spiros Baltsavias & Bogdan Sturzu.

Nivelul amatorilor a reunit la start 12 echipe și a fost câștigat de Vlad Vîlceanu și Georgian Stancovici care au dispus în marea finală de George Negrău & Vlad Șipoș 6-2/6-4. Aceștia din urmă au furnizat „bomba” etapei după ce i-au eliminat în sferturi pe favoriții nr 1, timișorenii Daniel Neacșu & Denisao. Pe podium s-au regăsit Sorin Indrieș & George Ola 6-3/6-4 cu Adi Moza & Bogdan Prisăcariu în meciul pentru „bronz”.

O mențiune specială pentru finalistele de la feminin: Luana Călburean & Danisa Bronț - Andreea Curtui & Patricia Banciu 7-6/6-3. În luna septembrie se va desfășura etapa a 9-a.