La Padel Arena Oradea continuă seria etapelor lunare din circuitul „Oradea Joacă Padel”. Astfel, etapa a 5-a din calendarul aferent anului 2024 se va desfășura sâmbătă, 25 mai, pe trei nivele: profesioniști, amatori și feminin.

Și de această dată, organizatorii așteaptă participarea a peste 60 de jucători. Începând cu acest sezon, turneul este gestionat tehnic de platforma rankedin.com, locul unde jucătorii se pot înscrie. Organizatorii vin în sprijinul doritorilor care întâmpină dificultăți, la numărul de telefon 0738.770.755; pe grupul de whatsapp sau pe pagina de facebook Padel Arena Oradea.

Conform tradiției, turneul va atrage la start jucători de top, din Oradea, Timișoara sau Cluj-Napoca. În primele patru etape, au punctat în clasament 120 de jucători.

La profesioniști, în fruntea ierarhia generale regăsim careul de ași format din Andrei Dărăban (75 de puncte), Horia Matei (70), Emil Bronț (68) și Bogdan Sturzu (62).

Lupta este acerbă și la nivelul doi condus la general de timișoreanul Denis Sas (65 de puncte), urmat de orădenii Ionuț Codrean și Cristi Bobîlcă (ambii cu câte 60 de puncte).

Competiția va debuta sâmbătă (25 mai), în jurul orelor 9:00 cu turneul amatorilor. Profesioniștii și jucătoarele de la feminin vor intra în competiție la ora 14:00.