Padel Arena Oradea, a cărei renovare recentă a adus incinta la cele mai înalte standarde din domeniu, a găzduit recent etapa a doua din cadrul Circuitului „Oradea joacă Padel” 2024. Câștigătorii competiției profesioniste au fost orădenii Andrei Dărăban și Ciprian Filip.

Pasul în penultimul act al competiției profesioniste a fost făcut de către două formații orădene și două echipe timișorene. Finala întrecerii a fost jucată de echipa locală alcătuită din Andrei Dărăban - Ciprian Filip și cea venită din orașul de pe Bega care i-a avut în componență pe Mădălin Ilinca – Valentin Roșu. Soarta finalei a fost decisă destul de ușor, bihorenii reușind să se impună în minimum de seturi, scor 6-3, 6-2. Cealaltă formație orădeană care a acces în semifinale a avut componența Horia Matei și Alex Stohor. După două etape disputate din circuitul profesioniștilor, lider este Horia Matei, cu 35 de puncte. Acesta este urmat de către Cătălin Mitra, Emil Bronț și Ciprian Filip, fiecare cu câte 33 de puncte.

În ceea ce privește competiția de nivel secund, aceasta a fost dominată de către echipele timișorene care au monopolizat penultimul act al întrecerii. Etapa a fost câștigată de către cuplul Alexandru Dragomir – Valentin Roșu care a dispus în ultimul act de perechea Mădălin Ilinca – Toma Petrescu. Lideri în clasamentul general, cu 26 de puncte acumulate, sunt orădenii George Ola și Ionuț Pontoș care, de această dată, au părăsit întrecerea în faza sferturilor de finală.