Clubul Sportiv King do-Lions Oradea (președinte Tulkos Romeo) a inaugurat o nouă sala de antrenament pe str. Sfântul Ladislau nr.4, aflată în spatele Stadionului Iuliu Bodola, în prezența a numerose personalități din lumea sportului bihorean.

La eveniment au fost prezente următoarele persoane publice din sportul bihorean: Pető Dalma Csilla (director Clubul Sportiv Crișul Oradea), Ioana Hanaș, Denisa Andrada Cotuț, Răzvan Daniel Cotuț, Magyar Zsolt (antrenori în cadrul King Do Lions), Florin Ionuț Lupaș (președinte CS Lupaș Power Gym), David Sferle, Marius Roșu (președinte CS Focus Oradea), binecunoscutul luptător Alexandru Lungu, Cosmin Goina (expert sportiv CS Crișul Oradea) și, nu în ultimul rând, părinții sportivilor, precum și simpatizanți ai clubului sportiv King do-Lions.

Pető Dalma Csilla, directorul CS Crișul Oradea, a primit o plachetă din partea clubului în semn de apreciere și recunoștință pentru sprijinul acordat și pentru că a susținut acest parteneriat între cele două entități sportive. CS King do-Lions a dovedit că poate crește sportivi de performanță așa cum sunt Karina Mihuța, David Sferle, Denisa Cotuț și Răzvan Cotuț. Toți aceștia au fost crescuți și pregătiți la King do-Lions, iar apoi transferați la Clubul Sportiv Crișul Oradea (secția de kempo), astăzi ei fiind campioni de înaltă performanță, medaliați la campionatele europene și mondiale.

Sala de antrenament de 192 mp, dotată cu vestiare, toalete, cabinet pentruantrenori/instructori, renovată în totalitate după două luni de muncă asiduă, va găzdui trei ramuri sportive: judo (antrenor Ioana Hanaș), kempo (antrenor Tulkos Romeo – copii +14 ani, instructor Denisa Cotuț – copii +7 ani) și taekwon-do (Tulkos Romeo 6 DAN).

Clubul orădean King do-Lions are deschise porțile și pe timpul verii, toți doritorii fiind așteptați pentru a practica o ramură sportivă, indiferent că își aleg judo, kempo sau taekwon-do.

Tulkos Romeo, președintele clubului King do-Lions Oradea, a adus mulțumiri sponsorilor (Cosmin Valea și Manuel Seleș) și părinților care au contribuit la renovarea acestei săli, dar și Federației Române de Kempo (președinte Amatto Zaharia) care a făcut posibilă în mare măsură dotarea cu echipamente cu care sportivii secțiilor de kempo își vor susține pregătirea. „Suntem extrem de fericiți și recunoscători, totodată și motivați. Această nouă sală de antrenament va asigura condițiile cele mai bune de pregătire a tinerilor dornici de a practica sport, dar și celor de performanță. Această sală va asigura și locul de pregătire centralizată a sportivilor din echipa națională a României de kempo din județul Bihor. Totodată aș dori să mulțumesc Federației Române de Kempo, domnului președinte Amatto Zaharia pentru sprijinul acordat prin dotarea sălii cu echipamente (saci, palmare, palate etc) cu care sportivii se vor pregăti pentru a-și putea atinge obiectivele propuse. Așteptăm cu drag toți iubitorii de arte marțiale, într-un cadru familiar în care își pot dezvolta abilitățile motrice dar și un cadru în care vor învăța disciplina și seriozitatea pe lângă sportul îndrăgit, de la un personal foarte bine pregătit!”, a declarat Tulkos Romeo, președintele CS King do-Lions Oradea.