Trei echipe orădene s-au numărat printre cele 33 de formaţii prezente la Turneul Final al Campionatului Naţional al Firmelor şi Instituţiilor Publice. Primele trei clasate în Campionatul Judeţean, Celestica, Dedeman şi Termoficarea au depăşit faza grupelor la competiţia desfăşurată la Piatra Neamţ.

Sorţii au decis ca în "16-imile" de finală să se confrunte două dintre cele trei grupări din Bihor, Dedeman şi Termoficare, câştig de cauză având cu 5-2. Duel orădean a fost şi în "optimi", fază în care Dedeman a eliminat şi pe Celestica, cu 3-1. Anterior, în primul joc din faza eliminatorie, Celestica trecuse de Continental Timişoara, cu 1-0.

În sferturile de finală, Dedeman a fost stopată de Fenix Play Piatra Neamţ, scor 1-3, echipa moldoveană fiind şi cea care avea să câştige competiţia. A fost pentru a treia oară când Bihorul a avut reprezentante la ultimul act al Campionatului Naţional al Firmelor şi Instituţiilor publice. Altfel, o nouă ediţie Campionatului Judeţean de minifotbal va debuta în 16 septembrie, tot la Baza Tineretului, unde echipele pot confirma prezenţa în competiţie.