În ciuda faptului că a pierdut 3-2 disputa cu Era Sport Oradea, echipa pregătită de Rodian Achimescu se menţine pe prima poziţie a clasamentului Seriei K din cadrul Diviziei Speranţe.

În cadrul celui de-al treilea turneu din Seria K a Diviziei Spreanţe la volei feminin desfăşurat în localitatea bihoreană Borş, LPS Bihorul a învins în minimum de seturi (3-0) pe Viitorul Borş, ultima clasată, şi cu 3-1 la seturi pe Super Volei Oradea. În schimb, fetele pregătite de profesorul Achimescu au cedat cu 3-2 la seturi în confruntarea cu Era Sport Oradea. După cum se poate observa competiţia este organizată zonal, Seria K fiind alcătuită din trei echipe orădene şi una din apropierea oraşului de pe Crişul Repede. În urma rezultatelor înregistrate, LPS Bihorul se poziţionează pe locul I în clasamentul general, la egalitate de puncte (19) dar având un setaveraj de 22-12 mai bun decât al formaţiei Era Sport Oradea (21-12). A treia clasată este Super Volei Oradea cu 16 puncte şi setaveraj 19-12. „Lanterna roşie” este deţinută de către Viitorul Borş, echipă care nu a acumulat niciun punct şi care are un setaveraj de 1-27.

LPS Bihorul: Racolta Alexia, Pruncuţ Maria, Biro Melinda, Bogdan Catinca, Deac Larisa, Florea Bianca, Florea Victoria, Zembrea Denisa şi Cmeciu Giulia. Antrenor: Rodian Achimescu.

 

Juniorii lui Kovacs Zoltan au câştigat la Bistriţa

Într-o altă ordine de idei, voleibaliştii pregătiţi de Kovacs Zoltan au câştigat cu 3-0, pe seturi la 20, la 24 şi la 18, deplasarea cu LPS Bistriţa din cadrul etapei a 8-a din Seria D a Campionatului Naţional de juniori. A fost cel de-al doilea succes stagional din 6 jocuri disputate, bilanţ care-i plasează provizoriu pe orădeni pe locul al 4-lea din 5 echipe angrenate în competiţie. În runda viitoare, „lepesiştii” vor evolua în deplasare, pe 16 februarie, cu CSŞ Zalău, a 3-a clasată.

LPS Bihorul: Breban, Maxim, Cipleu, Nistor, Stoie, Boldiş, Sabău, Buhaş, Bohuş, Cadar şi Ferche. Antrenor: Kovacs Zoltan.