Echipa Clubului Sportiv Tengo Salonta a obținut locul 3 la prestigiosul turneu privat „Atlas Master Cup" din Hajdúszoboszló, Ungaria. Echipele, sosite din mai multe țări, au fost grupate în două serii, prin tragere la sorți.

Lotul bihorenilor a fost reprezentat de Marc Bence, David Suciu și Halász Dániel, sub îndrumarea antrenorului Vasile Sorean sr. „Atlas Master Cup Triple - Hajdúszoboszló este un turneu puternic la proba de triplu. Ne-am reîntâlnit cu buni prieteni și iubitori ai tenisului cu piciorul", a declarat antrenorul clubului Tengo.

De menţionat că, pe lângă medaliile de bronz, echipa bihoreană a primit şi un cec în valoare de 100.000 forinți, pentru faptul că s-a situat pe locul 3 la finalul competiţiei. Locul 1 a fost ocupat de echipa „Czech Extraliga Selection" din Cehia.

Următorul eveniment la care vor participa sportivii de la Tengo va avea loc chiar la Salonta, în perioada 13-15 septembrie. Municipiul Salonta va deveni centrul fotbal-tenisului din România, urmând a găzdui etapa a VI-a a Campionatului Național de Fotbal-Tenis pentru Seniori.

Competiţia va avea loc la sălile de sport „Nicolae Talpoş" și „Sándor Péter", iar evenimentul va include probele de simplu, dublu și triplu. După cum anunţă organizatorii, intrarea spectatorilor va fi liberă.