Stadionul Iuliu Bodola din Oradea dispune de noi facilități. Sub tribuna I a fost amenajată o sală de forță, iar la terenul sintetic a fost schimbată în întregime suprafața de joc cu una nouă.

Jucătorii legitimați la CSM Oradea au astfel condiții superioare de pregătire. Gazonul sintetic a fost înlocuit după aproape 15 ani de la amenajarea terenului. „Dimensiunile vechiului teren sintetic au fost păstrate, acesta fiind dotat cu trasaje și marcaje noi. Înălțimea firului este de 5 centimetri. De asemenea, s-a completat cu nisip cuarțos și granule de cauciuc, elemente necesare pentru buna funcționalitate. Astfel, sportivii au posibilitatea să efectueze ședințe de antrenament și jocuri de pregătire pe noul teren sintetic, la cele mai bune

standarde. El este dotat cu instalație de nocturnă, fiind astfel

disponibil pentru utilizare timp de 24 ore pe zi. Aici se vor antrena și

componenții grupelor de copii din cadrul CSM Oradea. De altfel, terenuleste omologat pentru jocurile de copii și are o garanție de 5 ani”, menționează siteul oficial al CSM Oradea.

Sala de forță a fost utilată în baza unui parteneriat cu compania Decathlon. „Aceasta dispune de pardoseală din dale cauciucate și este special dotată pentru pregătirea specifică a jucătorilor de fotbal și oferă condiții absolut necesare pentru dezvoltarea acestora. De asemenea, au fost adăugate spaliere, sac de box și aparate specifice amintitei discipline sportive”, mai informează www.csmoradea.ro.