Revoluția roș-albastră continuă la FC Bihor astfel că gruparea roș-albastră va fi o cu totul altă echipă la începutul Ligii a II-a, atât ca lot de jucători cât și ca imagine. Ultimele noutăți venite dinspre formația bihoreană sunt cele cu privire la schimbarea mărcii de echipament sportiv și rezilierea contractului fundașului maghiar Csaba Preklet, unul dintre cei mai valoroși jucători ai echipei în această primăvară.

Csaba Preklet n-a corespuns cerințelor

Unul dintre cei mai buni jucători pe care FC Bihor i-a avut în 2024, fundașul central Csaba Preklet, nu a fost găsit ca fiind corespunzător de către noua conducere tehnică a echipei astfel că a fost peliber. Cele două părți au reziliat contractul la finele săptămânii trecute, asta după ce maghiarul a fost nevoit să se pregătească pe cont propriu în ultima perioadă. „Clubul FC Bihor Oradea anunţă încetarea colaborării cu jucătorul Csaba Preklet. Fundaş central, Csaba Preklet a venit în iarnă la echipa noastră şi s-a integrat foarte bine, devenind unul dintre pionii principali din angrenajul defensiv al formaţiei în stagiunea de primăvară. FC Bihor îi mulţumeşte lui Csaba Preklet pentru întreaga contribuţie adusă în echipamentul roş-albastru orădean şi îi transmite mult succes în activitatea sa pe mai departe! ”, informează FC Bihor.  Așadar Preklet „...s-a integrat foarte bine, deveneind unul dintre pionii principali....”, dar a fost dat afară. Ciudată abordare... Rămâne de văzut dacă alegerea tehnicianului Gustavo Aragolaza a fost cea corectă sau Csaba ar fi fost un jucător defensiv mai util decât ceea ce are în acest moment FC Bihor în ciuda vârstei (33).

S-a renunțat la Nike pentru ... Macron

O altă schimbare este cea cu privire la echipamentul sportiv. Roș-albaștrii au evoluat la nivelul Ligii a III-a într-un echipament oferit de compania Nike, lider mondial în acest domeniu, iar acum, pentru Liga a II-a, pasul înainte înseamnă trecerea la.... Macron, un producător italian care nu se regăsește în Top 10 la nivel global în domeniu. „FC Bihor Oradea are plăcerea sa anunțe un nou parteneriat cu renumitul producător internațional de echipament sportiv, Macron. Credem că acest parteneriat reprezintă un pas semnificativ în dezvoltarea clubului nostru, permițându-ne să oferim echipamente de cea mai înaltă calitate atât jucătorilor, cât și suporterilor noștri. Noile echipamente de joc vor reflecta identitatea distinctă si valorile FC Bihor, tradițiile locale și mândria națională, beneficiind totodată de tehnologii avansate menite să susțină performanțele jucătorilor și să ne ajute, să ne atingem obiectivele competitive. Bun venit, Macron, în comunitatea noastră!”, transmite FC Bihor.