Dezamăgit de prestaţia echipei sale în meciul cu Tsmoki Minsk, scor 73-89, antrenorul Cristian Achim a acceptat cu uşurinţă eşecul în faţa campioanei Belarusului.

„Felicit echipa din Minsk, a fost indiscutabil echipa mai bună în această seară. A fost la un cu totul alt nivel decât noi în această partidă. Ne-au fost superiori în absolut toate aspectele jocului. Caut, dar nu găsesc ceva în care noi să fi fost mai buni. Cel mai mult ne-au costat recuperările cedate sub propriul panou. De asemenea, cu precădere în prima repriză, am fost depășiți de prea multe ori și mult prea ușor în relația unu la unu”, a comentat antrenorul principal al echipei orădene.

„Fără atâtea greşeli, am fi avut o şansă”

Cel mai bun marcator al CSM-ului, autor a 18 puncte, la care a adăugat 3 recuperări și 2 pase decisive, Sean Barnette s-a declarat nemulţumit de numeroasele greşeli individuale comise de echipa sa.

„Am fost depășiți la recuperare. Am pierdut posesia mingii de mai multe ori la începutul meciului, iar acestea s-au transformat în puncte ușoare pentru formația adversă. Fără greșelile acestea, pe care de regulă nu le facem, consider că am fi avut șansa noastră. Practic ne-am pus singuri piedică prin numeroasele greșeli comise. Trebuia să fim mai organizați și să exploatăm situațiile de mismatch pe care adversarul ni le-a oferit. Ne-a luat prea mult timp să citim aceste situații, astfel încât am permis defensivei adverse să reacționeze. În schimb, Minsk a profitat de mismatch-uri. Felicit echipa din Minsk pentru victorie”, a afirmat Barnette.