În urma intervenției chirurgicale la care a fost supus joia trecută, la Spitalul Militar din Bucureşti, Cristian Gațu se simte bine și așteaptă să fie externat.

Fostul mare handbalist abia așteaptă să ajungă la Beiuș, orașul natal al soției sale Tamara, unde are mulți prieteni. Unul dintre aceștia este Virgil Durina, care a ținut permanent legătura cu fostul dublu campion mondial, chiar și pe perioada spitalizării. „Cristi are un tonus bun după operație și sperăm să se refacă repede și să-l avem din nou în mijlocul nostru aici la Beiuș. Pe lângă soția Tamara mai este vizitat constant de prieteni apropiați din lumea handbalului, precum Vasile Stângă, Gheorghe Goran, Radu Voina, Ștefan Birtalan ne-a declarat beiușeanul Virgil Durina, cel mai bun prieten al lui Cristian Gațu.

În vârstă de 74 de ani, Cristian Gațu a suferit în urmă cu o săptămână un accident vascular cerebral (AVC). Gaţu este de două ori Campionatul  Mondial de handbal cu naţionala României, la ediţiile din 1970 şi 1974. La Jocurile Olimpice, Gaţu a câştigat o medalie de bronz în 1972, la Munchen, şi una de argint, la Montreal, în 1976.