Handbalista Cristina Neagu a anunțat ieri că ultimul test făcut pentru Covid a ieșit negativ, astfel că se poate întoarce la antrenamente.

„Astăzi (miercuri-n.r.) s-a terminat perioada de izolare de două săptămâni, testul a ieșit negativ, iar de mâine mă pot întoarce la antrenamente”, a scris handbalista pe pagina ei de Facebook.

Ea susține că nu a avut probleme mari de sănătate și le-a mulțumit celor care i-au trimis mesaje de susținere. „Chiar dacă mi-am pierdut gustul și mirosul, în general nu am avut probleme majore de sănătate. Urmează o perioadă grea, dar mă bucur că am trecut cu bine și peste acest hop. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere. Aveți grijă de voi”, a mai scris Cristina Neagu pe rețeaua de socializare.

CSM București a anunțat în 6 octombrie că handbalista Cristina Neagu şi-a făcut testul după ce s-a simțit rău, iar rezultatul a fost pozitiv. „Cristina Neagu, componentă de bază a echipei feminine de handbal a clubului nostru, a fost confirmată pozitiv la testul RT-PCR pentru diagnosticarea Covid-19, test efectuat săptămâna trecută”, a anunţat clubul CSM, pe site-ul oficial.