Handbalistele de la CSU se deplasează la Arad pentru duelul cu echipa aflată pe primul loc în clasament după cele 3 etape desfăşurate. Jocul, care va conta pentru runda a 4-a din Seria D a Diviziei A, va avea loc mâine, de la ora 17.00, în Sala Universităţii „Aurel Vlaicu”, fiind arbitrat de cărăşenii D. Lupu / A. Ciati.

Startul bun de sezon al orădencelor le-a adus pe acestea în postura de a se afla la un singur punct distanţă de arădence înaintea meciului direct. Aşadar, deşi gazdele pornesc favorite, bihorencele vor să continue seria bună din acest start de sezon şi să producă surpriza. Meci special pentru surorile Damian care sunt împărţite în cele două tabere, Maria evoluând pentru Oradea, iar Ileana, pentru Chişineu-Criş, după ce în urmă cu 2 ani ambele făceau parte din tabăra studentelor. Este şi cazul Corneliei Vrabie, care, după ani buni petrecuţi în oraşul de pe Crişul Repede, a trecut din vară sub comanda lui Sebastian Tudor, alături de câteva jucătoare experimentate venite de la Reşita, Târgu Mureş sau chiar din Serbia. Neînvinsă după trei etape, Crişul Chişineu-Criş a terminat la egalitate 25-25, în deplasare, derby-ul seriei cu CSM Târgu Mureş. Tot în etapa trecută, CSU Oradea a învins 26-24, pe propriul teren, formaţia CSU Reşiţa. În clasament Crişul ocupă prima poziţie cu 7 puncte după 2 victorii şi o remiză în timp ce formaţia pregătită de Doina şi Cristian Ardelean se află pe locul al treilea cu 6 puncte adunate după trei jocuri în care au obţinut două succese şi au suferit o înfrângere.

Celelalte jocuri ale etapei a 4-a sunt: Universitatea de Vest Timişoara – CSU Reşiţa şi Marta Baia Mare – CSM Târgu Mureş.